2777
2789
عنوان

اومدم اینجا دردودل کنم دلم شکست سه تا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 23 پست
شوهرت خطا کردی و تصمیم گرفتی ببخشیش حالا که سه تا داری مشکل کجاستتکرار کرده اشتباهشو؟

نه ولی اگه تکرار کنه با سه تا چیکارکنم با دوتا اوکی بودم برا طلاق بچه هام از آب و گل دراومده بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم الان همش سعی درجبران داره ولی من بهش شک دارم رابطمونم هفته ای یبار بود ب خواست خودم که این ...

زندگیتو کن عزیزم

درکت میکنم درد کمی نیست

اما ازش گذشتید 

تمام عشقتو نثار شوهر و بچه هات کن 

سه تا دختر دارم

عزیزم خوبه که

حالا بازم پشیمونی تو دخترت بر میگرده سر جاش

همسرت که سر عقل اومده همه چیزم که به نامت

اذیت نکن خودتا زندگیت رو بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همون که 17 سالگی ازدواج کردی بدبخت شدن رو تو ادامه زندگیت فهمیدم نیاز نبود بخونم ولی خوندم 😮‍💨

چه ربطی داره عزیزم دختر خالم ۲۵سالگی ازدواج کرد از شوهرش خیانت دید تا پای طلاق رفت آخرش شوهرش تصادف کرد فوت کرد موند با دوتا بچه