2777
2789
عنوان

اونایی ک خیانت دیدن بیان

1036 بازدید | 67 پست

چطور فهمیدین ؟ وقتی فهمیدین چ حسی داشتید ؟ 

خیلیییی سوال بی جواب دارم. نمیدونم از کی بهم خیانت میشده. چند بار دستش و تنش ب کیا خورده؟ 

اخخخخ قلبممم تیک تیک‌شده‌‌ شماها چیکار کردید چطور خودتون اروم کردبد

من اصلاااا. باورم نمیشههه ک نمیشههه. با زن شوهر دار رفته نمیتونم هضم کنم. هیشکییی باورش نمیشه. همه میگفتن خیلییی چشم پاک و ... 

هرشبم بامن رابطه داش چطور میشه😳

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فهمیدم گوشی مخفی داره. خیلییی حرفه ای پس. خیلی بهش اعتماد داشتم. میگفتم این کارو نمیکنع بامن. چون بهش گفته بودم نمیمونم. چون خودشم خیلی حساس بود 

منم برام سواله دوست پسر یا شوهر از کجا میفهمین خیانت میکنه

اول رفتارا مشکوک بود. بعد بچه ها اینجا گفتن زیر نظرش بگیر. حسم‌میگفت بهم. تاپیک قبلیم‌مفصل گفتم 

اول خب خیلی برام سنگین بود هضمش اما دوباره سرپا شدم فقط دنبال عیب و ایراد تو خودت نگرد اون ذاتش کثیف بوده تو مقصر نبودی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پیشنهاد میکنم در درجه اول اول بری یه غسل کنی با این ناپاک تنت خورده بهش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بعضی زنها نمیدونن و نمی‌فهمن که بهشون خیانت میشه ،

دوست شوهرم در مورد خیانت هاش ب شوهرم تعریف کرده و می‌کنه.

بنده خدا زنش خیلی زن زندگی هست . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...