2777
2789

وای یه خاله دارم چشماش درختو میندازه لعنتی یک‌بار اومد خونمون گفت وااای چقدر جالب همتون سرما خوردین جز نفیسه چشمت روز بد نبینه به کوی مرگ رفتم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقاد ندارم

ولی با اینایی که اعتقاد دارن حرف بزنم حتما یه چی میشه

واسه همین منم جلو روشون مثل خودشون می گم چشم نخوره انشالله و .... که چشم نخورم :))))

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

چشم زخم واقعیه حتی پیامبر و قرآن هم بهش اشاره کردن 

همیشه هم از روی بد ذاتی آدما نیست و اینجور نیست که بگیم فقط یه نفر یا یه عده چشمشون ب قول معروف شوره! نه همه میتونن چشمون شور باشه  و گاهی اوقات این از روی دوست داشتنه مثلا یه بچه کوچیک از اقوام اون هست که خیلی شیرین زبونم و شما ازبس دوستش دارین از کاراش ذوق میکنید و به چشمتان خوش میاد و ممکنه اون بچه چشم بخوره و مثلا حالش بد بشه یا هرچی که میگن اگه میخاین اینجور نشه ذکر ماشاالله رو بگین و ان یکاد.. 

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نه اعتقاد ندارم

هیچ چیز منطقی و فیزیکی ای براش وجود نداره چجوری معتقد باشم😁

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

بدشون نمیاد اینو بگید؟

والا چی کار کنم

خودشون می گن اعتقاد دارن دیگه منم باید از خودم مراقبت کنم :/ لابد چشم خودشون انرژی منفی داره 

خصوصا اینکه اینایی که می شناسم دقیقا خود خود خود حسودن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا