سلام خانما من سه روز جنین انتقال دادم اما خب هیچ گونه علائمی ندارم بعد سرویس بهداشتی هم زیاد میرم . اکثر وقتا دراز کشیدم ولی بخاطر سرویس مجبورم هر دقیقه بلند بشم خطر نداره؟؟؟؟
نترس خطر نداره البته من سابقه انتقال ندارم ولی چون هی سرچ کردم میدونم
سعی کن ریلکس کنی تا بعد از موعدت بری آز بدی
ابشالا هم من هم تو مامان بشیممم
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه اتفاقا باید روزا کمی راه بری خون جرین پیدا کنه چیز سنگین و پله زیاد نبابد زیاد بری وگرنه راه رفتن در جد سرویس و تابیدن تو خونه خوبه حمام زیاد طولانی و کرم هم نگیر راستی کیفیت جنینت چی بودن
نه بابا ، چرا فکر میکنید جنین تو یه جایه شل و وله ؟ عزیزم رویان به بافت رحم می چسبه و با این چیزا چیزیش نمیشه، بار اول درصدش کمه که موفق بشی ولی بار دوم احتمال بارداریت بیشتره
اصلا میگن زندگی عادی رو انجام بدین.حتی بعد سه روز مسافرت هم میتونی بری.
اینو از خودم نمیگم از .برگه ای کموقع انتقال جنین بهم دادن میگم...البته من خودم ب جز دستشویی جایی نرفتم ولی اینقد سخت گیری هم نیاز نیس
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
وای نه ب بار دوم اصلا فکرم نمیکنم خیلیی سختی کشیدم خداکنه مثبت بشم
عزیزم هممون توی این مسیر سختی کشیدیم.. من پنج بار انتقال انجام دادم بارپنجم به لطف خدا.. مثبت شد... ان شاءالله برای شما بار اول مثبت بشه ولی خب همون موقعم که میریم مرکز بهمون میگن که نهایتا ۳۵ درصد احتمال داره مثبت بشه
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم