2777
2789
شایدم😂همسرم خانواده ی پرجمعیت دوس دارع ۳ تا برادرن خواهر نداره عمه ندارع ما ۷ تا خواهر برادریم میگه ...

خوبه دوست داره بیشتر بیارین پس

من اصلا بچه دوس ندارم😔😂😂😂۴ تا بچه ایم من بزرگه ام 

منو روانی کردن یعنی دیگه جوری شده که میگم اگه ازدواج کردم عمرا اگه بعد ۱۰ سال بچه بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید حدودا ۹ هفته ات اینا باید باشهموقع رابطه اذیت اینا نمیشی.؟میگن موقعی که اوایل حاملگی‌های ی ...

سر پسرام از لحظه ی اول بالا میاوردم و ب همسرم ویار داشتم

از بوی مرد جماعت(بابام داداشام ) حالم بد میشد 

اصلا هیچی نمیخوردم .هرچی دکتر دارو میداد اشتهام نمی‌برد و کلا دوران بارداری ۳کیلو وزن گرفتم ک ۲۵۰۰ بچه هام شدن

الان فقط دل درد دارم 

خییلی میخورم تن‌تن هوس میکنم دهنم خالی شه ضعف میکنم باید یکسره چیزی بخورم 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
الان باید حدودا ۹ هفته ات اینا باید باشهموقع رابطه اذیت اینا نمیشی.؟میگن موقعی که اوایل حاملگی‌های ی ...

ررابطه بستگی به شرایط حاملگی داره، اگه پر خطر نباشه اشکال نداره ما تا یکی دوشب قبل از زایمان رابطه داشتیم 

۱۴سال

یا خدااااا

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

خوبه دوست داره بیشتر بیارین پسمن اصلا بچه دوس ندارم😔😂😂😂۴ تا بچه ایم من بزرگه ام منو روانی کردن ی ...

ن جونم اصلا اینطور نیست😂من بچه آخری بودم با خواهر زاده هام کم فاصله داشتم از بچه متنفر بودم ۱۵ سالم بود بچه هارو میزدم🤣 میگفتم ازدواج کنم شرطی اینه بچه نیاریم 

مامانم همش غصه می‌خورد میگفت هرکی تو رو بگیره بخاطر بچه نخواستن پس میارن 

میدونس چقد متنفرم 

اگ الان شرایط مالی خیلی بهتر باشه و بتونم ساپورت کنم حتما بازم اقدام میکنم

بیخچال آبجی تو دستت رو بکنی تو ظرف عسل بذاری دهن مردم بازم پشتت حرف هست اونی که قضاوت میکنه رو فقط و ...

پشت سر همه حرف هست، پس آدم باید بیخیال باشه من یاد گرقتم سکوت کنم و هرکاری به سودم باشه انجام میدم، وقتی خانواده همسرم چیزی میگن اگه به سودم بود انجام میدم اگه نبود میگم شوهرم اجازه نداره یا دوس نداشته انجام بدم، در هرصورت خودمو مظلوم جلوشون گرفتم 😂😂😂 ولی نمیدونن چه مار خوش خط و خالیم 😝😂😝😂

وای سخته که چجور تونستی با اون شکم؟

تا هفت ماهگی ک اصلا شکم نداشتم بعدشم به راحتی، فقط پوزیشن هاش باید رعایت بشه همه مدل نمیشه انجام داد، یکی از دلایلی هم ک زایمانم راحت بود همین نزدیکی بود 

علایم ات چیه که مطمئن بارداری؟

دل درد زیاد .تهوع خیلی کم . تغییر رنگ ادرار ‌ 

آدم پر خوری نبودم تو بارداری‌های قبل هم چیزی تالا هوس نمیکردم ولی ی ماهه عجیب هوس میکنم و خوراک و خوابم زیاد شده

هرکی چهره مو میبینه میگن چقد عوض شدی