بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳۰سال، چون همسرم از زن اولش یه دختر داشت، زنه به خاطر لج همسرم، و میخواست اذیتش کنه نمیزاشت دخترش ببینه، همسرمم همش بیتابی میکرد برا بچش منم به هیچ کس نگفتم و زودی گذاشتم حامله بشم خداروشکر شب اولم گرفت حالا بچم ۹ ماه و نیمشه، هرروزم خداروشکر میکنم ک زود باردار شدم،، من چون زود اقدام کردم خیلی از اقوام همسرم مخصوص جاریم تاریخ برداشته بود ببینه بچه مال قبل از عروسیه یا بعدش 😂😂😂
اخه ۱۶ سالگی چجوری باردار شدی. چجوری سختی های ماه آخر و دردای زایمانی رو تحمل کردی
فقط خدا میدونه چقدرسختی کشیدم خونه مادرشوهر زندگی میکردیم اتاق مون جدا بود و بعدها فقط براخواب شب میرفتیم تو اتاق مجبور شدیم غذا مون هم باهم باشه فقط میگم خدایا تو جواب اون همه سختی وسکوت دربرابر ظلم رو بده
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟