2777
2789
از چند اردیبهشت پریود نشدی؟تست بزن؟

هفته ی اول اردیبهشت پریود بودم 

فعلا نمیخوام تست بزنم 😂

نمیدونم چرا 

ولی دوس دارم مثه قدیمیا بردار شم ن دکتری ن پیگیری 

حداقل تا آخر شهریور

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیرایی ام بالاس😂 همسرم میکه از کنارتم رد شم باردار میشی ۲ تا دارم یکی ۴ ماهه سقط شدالانم اقدامم از ...

شآید اسپرم شوهرت قویه🤣🤣🤣

وای دقیقا زندایی من ۲۶ سالشه چهارتا بچه دارن گیرایی شون خیلی بالاعه 

انشاالله به سلامتی❤️

چند سالت بود؟

۳۰سال، چون همسرم از زن اولش یه دختر داشت، زنه به خاطر لج همسرم، و میخواست اذیتش کنه نمیزاشت دخترش ببینه، همسرمم همش بیتابی میکرد برا بچش منم به هیچ کس نگفتم و زودی گذاشتم حامله بشم خداروشکر شب اولم گرفت حالا بچم ۹ ماه و نیمشه، هرروزم خداروشکر میکنم ک زود باردار شدم،، من چون زود اقدام کردم خیلی از اقوام همسرم مخصوص جاریم تاریخ برداشته بود ببینه بچه مال قبل از عروسیه یا بعدش 😂😂😂

اخه ۱۶ سالگی چجوری باردار شدی. چجوری سختی های ماه آخر و دردای زایمانی رو تحمل کردی

فقط خدا می‌دونه  چقدرسختی کشیدم خونه مادرشوهر زندگی میکردیم اتاق مون جدا بود و بعدها فقط براخواب شب می‌رفتیم تو اتاق مجبور شدیم غذا مون هم باهم باشه فقط میگم خدایا تو جواب اون همه سختی وسکوت دربرابر ظلم رو بده 

هفته ی اول اردیبهشت پریود بودم فعلا نمیخوام تست بزنم 😂نمیدونم چرا ولی دوس دارم مثه قدیمیا بردار شم ...

الان باید حدودا ۹ هفته ات اینا باید باشه

موقع رابطه اذیت اینا نمیشی.؟میگن موقعی که اوایل حاملگی‌های یکم آدم اذیت میشه

علائم دیگه نداری؟

۲سال رد شده و هنوز نیومده بچه

متاسفانه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بیکار تر از این حرفا بودن سنم کم بود و زبون جواب دادن نداشتم اگ الان بود میشستم و پهنشون میکردم تا خ ...

بیخچال آبجی تو دستت رو بکنی تو ظرف عسل بذاری دهن مردم بازم پشتت حرف هست اونی که قضاوت میکنه رو فقط واگذار کن بخدا 

شآید اسپرم شوهرت قویه🤣🤣🤣وای دقیقا زندایی من ۲۶ سالشه چهارتا بچه دارن گیرایی شون خیلی بالاعه انشاا ...

شایدم😂

همسرم خانواده ی پرجمعیت دوس دارع 

۳ تا برادرن 

خواهر نداره 

عمه ندارع 

ما ۷ تا خواهر برادریم 

میگه دوس دارم مثه خانواده شما پرجمعیت و شلوغ و پر رفت آمد باشیم 

دوماه

مگه میشههههههه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

بیخچال آبجی تو دستت رو بکنی تو ظرف عسل بذاری دهن مردم بازم پشتت حرف هست اونی که قضاوت میکنه رو فقط و ...

ارع واقعا 

بهترین حرکت ب حرف مردم بی توجهی

🍀❤