2777
2789

خریدم که استفاده کنم 

یکم در موردش مطالب تو سایتا  رو خوندم

اینو یه متخصص زیبایی گفته حالا موندم استفاده کنم یا نه

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی وقته استفاده میکنم مشکلی ندارم از ژیلت خیلی بهتره

من از نوره زرنیخ دار میزنم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

منم نمی زنم...یه جا خوندم آرسنیک خودش جز مواد مضر هست...فقط از این موبر کارخونه ای ها می زنم که آرسنیک و گوگرد ندارن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم برو‌ دکتر طب سنتی ن از اینا ک خودشونو دکتر کردن خودشون توصیه میکنن ضد سرطانه. این دکترای الان ک‌این همه ادعاشون میشه چرا هرکی رفته دکتر تا اخر کارش ادامه داره و هیچوقت خوب نمیشن ی چی میدن ی جا خوب بشه چن جا ب هم میخوره‌

این ایران نبوده ک اسمشو نشنیده 

من تا حالا نزدممیگن بوی بدی دارهدرسته؟

من فقط یه بار امتحانی زدم که تست حساسیت بگیرم

بوش قابل تحمله اونقدرام بد نیس

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

اول بو خیلی بدی داره بعد خیلی ترکیباتش خوب نیست بعد حساسیت زا هست اگر حساسی امکان داره باهاش حساسیت داشته باشی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗