2777
2789

خانوما من این روش رو انجام دادم چونکه خودم زیاد دنبالش بودم ببینم درسته یا نه.

که برای من درست در اومد 

ببینید قبل تخمک گذاری و یا در ماه های قبل انگشتان رو داخل واژن میبرید و می‌بینید به یه چیزی برخورد می‌کنه انگشتتون(دهانه رحم هست)

دستاتون رو قبلش خوب بشورین

و زیاد هم امتحان نکنید 

روز تخمک گذاری بالا می‌ره و اگه لقاح انجام شده باشه همونجا میمونه وگرنه پایین میاد 

وقتی بالا هست یا دستتون بهش نمی‌رسه یا به سختی میرسه..

من اینو انجام دادم و دقیقا ماهی که باردار بودم بابا بود تا زمانی که تست زدم و رفتم آزمایش

بچه ها اگه لقاح انجام شده باشه و باردار شده باشید خطرناکه و اصلا زیاد توصیه نمیشه بعد تخمک گذاری 

چون ممکنه خون ریزی بیفتین

خیلی فشار ندین اصلا..

این روش رو قدیمی ها استفاده میکردم برای اینکه ببینن طرف بارداره یا نه.

خو این چه کار خطرناکیه. یه کار کم خرج تر و بی درد سر ترش بی بی چکه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی شما چجوری رابطه برقرار میکنید؟ آیا اون که می‌ره داخل خطرناک نیست انگشت که یه ذره س خطرناک ...

انگشت که ناخون داره قطعاا خطرناکه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آدم هست انقدر بی کار باشه هرروز خودش رو معاینه کنه ؟ 

بی بی چک برای چی اختراع شده پس؟

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم