2777
2789
عنوان

داداشم از رفتاری که با زنش کردم ناراحت شده حقشه بزنم تو دهنش ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 95 پست

بنظر من نباید میگفتی. داداشت مگه دست نداره که کمک کنه؟ مادر داداشته نه زنداداشت. وظیفه داداشتم بوده کمک مامانش کنه.

زنداداش منم اجازه نمیدادیم کاری کنه فقط خود داداشم کمک میکرد. سریع همه چیز جمع میشد. خودمم اگر مهمون داشته باشم نمیگذارم کاری کنند جایی هم برم همینطوره معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وایمیسی نگاه میکنی یکی از بالا به پایین نگاهت کنه و خودشو دست بالا بگیره برای خودتو خانوادت به م ...

حالان شماها هم انقدر وقت داشتی که بعدها برید خونه اش و تو ظرف شستن کمک نکنید.  انقدر سریع همه چیز نریزید به هم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حق با شماست ولی  من اگه جات بودم مستتقیم بهش نمیگفتم. میتونستید بعدا به برادرتون بگید که بهش تذکر بده

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

شما مهمون دعوت می کنید که بیاد خونه تون کار کنه؟!!!

شما خودتون می تونستید برای کمک به مادرتون یه روز دیگه برید بانک یا مادرتون اگر شرایط نداشتن دعوت نکنند!!

دقیقا آتیش بیار معرکه که دوستان گفتن شما هستی

شما وایمیسی نگاه میکنی یکی از بالا به پایین نگاهت کنه و خودشو دست بالا بگیره برای خودتو خانوادت به م ...

منم‌خوشم نمیاد از این رفتار 

ولی دختره شاید هنوز خجالت میکشه 

چون  عقد کرده س

اینجوری گفتی میشه دشمنت، با زبون بی زبونی میگفتی

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

اینجا همه گارد میگرن چون شما خواهر شوهر هستی ولی درست اش اینه میری خونه یه شخصی مهمونی تو ام کمک کنی ...

حالا اگه خودم یا خواهرم بودیم کاریش نداشتم 

ولی از این ناراحت شدم میدونه مامانم کمرش درد میکنه و از صبح پای گاز بوده 

بازم مثل گاو رفتار میکنه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

شما مهمون دعوت می کنید که بیاد خونه تون کار کنه؟!!!شما خودتون می تونستید برای کمک به مادرتون یه روز ...

نخیر دعوت نمیکنیم ازش کار بکشیم 

ولی مهمون حداقل بشقابی که خودش خورده رو که میتونه جمع کنه ! نکنه فلجه؟ یا منتظره یه پیرزن براش جمع کنه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

داداشم یه بی زبون و احمقیه که گاو تر از زنشه

ببین من اوایل کار میکردم دیدم میان خونم کار نمیکنن منم میرم خونشون کار نمیکنم اما همسرم یا خواهرشوهرم گلایه نمیکنه بجاش همسرم کمک میکنه شمابجای اینکه به عروستون که عضو خانوادتون نیست و تازه وارده باید به برادرت میگفتی داداش مامان پاش درد میکنه کمکش کن قوربونت برم بلندم میگفتی که عروستون بشنوه اینجوری اگر ذره ای مرام داشته باشه کمک میکنه اما اینکه مستقیم بهش بگی منم باشم بهم بر میخوره ضمن اینکه اصلن دیگه کمکم نمیکنه عزیزم یاد بگیر با پنبه سر ببر

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

حالا اگه خودم یا خواهرم بودیم کاریش نداشتم ولی از این ناراحت شدم میدونه مامانم کمرش درد میکنه و از ص ...

من حرفت موافقم 

ولی دیگه کشش نده اگر داداش ات چیزی گفت بهش بگو 

عیبی نداره خانوم ات بشینه ولی تو خودت باید سفره رو جمع میکردی ظرف هارو هم میشستی 

شما رفتی خونه داداشت هیچ کاری نکن