2777
2789

من تحصیل کرده و شاغلم

۱۰ ساله ازدواج کردم و هر چی در آوردم بی هیچ چشم داشتی تو خونه خرج کردم

ولی این حرف پدر شوهرم رو هیچ جای دلم نمیتونم بزارم

دارم دیوونه میشم

خواهر شوهرم هم گفت اگر مثل پدرت میدونستی ناراحت نمیشدی،به خاطر خودتون میگه

اینم بگم من هیچ وقت نگفتم شوهرم چیزی به نامم کنه یا مشکلی سر پول با هم نداشتیم

استباه کردی عزیرم. دبگه خرج نکن همون خواهر شوهر چیزی به نامش هیت یا فقط این جیزا برای عروس جیزه؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ری*دم تو‌عقل خودش مرتیکه پیری

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نظر همسرت هم اینه که واویلا

من باشم همه چیو نصف نصف به نام میزنم، لااقل نتیجه زحماتت رو میبینی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اشتباه کردیی به شدت

از این ماه یه حساب پس انداز مخفی باز کن وخرد خرد جمع کنه بده طلا.قایم کن..پس فردا میفهمی چه اشتباههی کردی که دیره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بگو اون موقع که می رم سر کار و پول درمیارم ناقص العقل نیستم 

به خواهرشوهرتم بگو تو ناقص العقل هستی پس تو زندگی من نظر نده 

بعد هم بگو اگه نظرتون اینه، پس من می خوام حقوقم بدم یه خونه بخرم به نام بابام بکنم که عقلش کامله!  واله!  مفت خورها فکر می کنند خیلی زرنگند!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

راسته گفته 

زن اگه عقل داشت طلا می‌خرید حقوقش واسه آینده سرمایه گذاری میکرد 

قدیم گفتن زن عقل ندارن چون با احساس پیش می‌ره 

تو هم با احساس زدی کار خراب کردی پرتوقع شدند 

درصورتی الان خونه و ماشین به اسم خودت داشتی این ها هم سه متر زبون نداشتند همه جا هم نازت می‌کشیدند 

من پدرمم همچین حرفی بزنه تره براش خرد نمی کنم چه برسه بقیه...اشتباهت این جا ست که پول آوردی و جدا به اسمت نزدی...من هر چی آوردم و شریکی خریدیم جدا به اسمم خورده قرار نیست چون زن و شوهریم از حقم بگذرم.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!