2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 45 پست

من نمیدونم دخترتون چندساله ازدواج کرده و ایا بچه داره یا ن

ولی اینو از کسی ک از ی زندگی عاشقانه ۱۵ساله و تو چشم ک همه عالم و ادم ازش تعریف میکردن انقدر ک همه چیز خوب بود و عاشق هم بودیم و ۲ساله وارد جهنمی شدم ک زاه فراری هم بخاطر دخترام ندارم بشنوید وقتی حتی یکبار خیانت ببینی دیگه هیچوقت بااون ادم حالت خوب نمیشه  

اشتباه همسر من یکبار بودو بقول خودش گول خورده بود  و خدا و پیغمبری بخوام بگم تاامروز ک ازش دوسال میگذره هیچ اشتباهی ازش ندیدم اما انگار واقعا وسط اتیش جهنم دارم زندگی میکنم ب هیچ عنوان نتونستم بهش اعتماد کنم دوباره نتونستم باز عاشقش شم و دوستش داشته باشم و فقط بزای اینکه اسم بچه طلاق روی دخترام نیاد دارم  زندگی میکنم  من تو این زندگی یبار کامل شکستم و  له شدم و خودم از نو خودم رو ساختم با وجود خانواده ی خوبی ک دارم ی حس بی کسی عمیقی تو وجودمه ک قابل توصیف نیست 

فقط این رو میگم اگه میگید قبلا هم تکرار شده و دروغ زیاد میگه دخترتون رو نجات بدید نذارید ب افسردگی و مشکلات بعدش برسه خیلیا در ظاهر نشون میدن ک قوی هستن مثل من اما هرروز از درون متلاشی میشن و نشون نمیدن 

من انقدر خواستم خودم رو قوی نشون بدم ک کلی موی سفید دراومد تو موهام تو ۷روز از ۶۰کیلو شدم ۴۳کیلو از اون روزا هنوز پنیک های وقت و بی وقت دارم ک باهرچیز کوچیکی دچارش میشم ولی من خودم رو مجبور دیدم واسه ادامه زندگی از شما خواهش میکنم زورش نکنید ک بمونه تو اون زندگی نذارید شوق زندگی رو از دست بده من ۳۲سالمه و الان از درون ی خانم سن دار ۵۰ساله ام متاسفانه 

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم دخترتون چندساله ازدواج کرده و ایا بچه داره یا نولی اینو از کسی ک از ی زندگی عاشقانه ۱۵سال ...

ممنون خواهرگلم که انقد وقت گذاشتین امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده

خب نتیجه؟؟

خیلی زوده آدم بخواد نتیجه بگیره  ولی اینکه شما قدرت تصمیم گیریت قوی نیست . به نظر میاد دامادت رو دوست نداری . در مواجهه با پسرت  توانایی برخورد نداشتی.  شوهرت رو دوست داری ولی با عشق همراه نیست . من اینا رو فهمیدم 

خیلی زوده آدم بخواد نتیجه بگیره ولی اینکه شما قدرت تصمیم گیریت قوی نیست . به نظر میاد دامادت رو دوس ...

ممنون.

لطفا میشه در مورد چند نوع خیانت داریم صحبت کنید من ادم ساده ای ام بخدا

شماجای داداش من

ممنون.لطفا میشه در مورد چند نوع خیانت داریم صحبت کنید من ادم ساده ای ام بخداشماجای داداش من

حرفام درست بود به نظر شما ؟ 

خیانت به طور کلی سه نوع داریم چتی . حضوری که به رابطه ختم نمیشه  و نهایتا  جنسی . بیشتر توی تاپیک نمیشه توضیح داد 

حرفام درست بود به نظر شما ؟ خیانت به طور کلی سه نوع داریم چتی . حضوری که به رابطه ختم نمیشه و نهایت ...

حالا گیریم چتی باشه از نظر شما باید از اینجور آدم طلاق گرفت؟؟

سلام خانوم من یکبار واسه قضیه ای ک برای پسرتون پیش امده بود راهنماییتون کردم و میدونم خانوم صاف و ساده ای هستید 

عزیزم چیزی ک من تو این تاپیک دیدم داماد شما کاملا ادم بی لول و خیانتکاریه اگه تا الانم خیانت حضوری با کسی نکرده قطعا یا شرایطش نبوده یا زودگذر بوده و دخترتون متوجه نشده

الان مطمئن باشید اگ جدی برخورد کنید و بگید طلاق میخواد دخترتون شاید اولش جبهه بگیره ولی در نهایت میاد التماس اینکه غلط کردم اشتباه کردم جبران میکنم نمیدونم شیطون گولم زد و این حرفااا   ولی همش پوچه چن ماه بعدش میشه همون ادم سابق ولی زرنگتر یا شاید وقیحتر 

ازت میخوام یه مادر عاقل باشی نه مادرای نسل قدیمی دخترتو و نجات بدی  از حرف مردم و ابرو این چیزا گذر کنی( هرچند ک اینا منسوخ شده دیگ ولی خب بازم ممکنه واسه بعضیا ننگ باشه)

برو تاپیکایی خانومایی بخون ک چقدر هر روز میشکنن ولی بخاطر بچه و نداشتن حمایت خانواده تن به ذلت میدن

خواهش میکنم نزار سرنوشت دخترت این بشه 

تا بچه ندارن و دخترت راضیه خودش به جدایی بهترین فرصته

این ادم عوض نمیشه به هیچ عنوان  و اخلاقم مشخصه که نداره 

سلام خانوم من یکبار واسه قضیه ای ک برای پسرتون پیش امده بود راهنماییتون کردم و میدونم خانوم صاف و سا ...

سلام دوست خوبم خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و برام کامنت گذاشتی دقیقا همینطور فکر حرفای مردم داره اذیتم میکنه اتفاقا مهرش اجرا گذاشتیم ولی هیچکس فعلا خبر نداره حتی دامادم .

سلام دوست خوبم خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و برام کامنت گذاشتی دقیقا همینطور فکر حرفای مردم داره ا ...

سلام عزیزم 

عزیزم دختر شما اگ بهترین زندگی و داشته باشه مردم یه چیزی میگن اگ بدترین زندگی ام داشته باشه یه چیزی میگن  تا بوده همین بوده ولی شما مادر گری کن واسه دخترت بزار آغوشت باز باشه براش هرکی هرچی گفت تو و پدرش یه کوه باشید پشتش بزار شما اونی باشی ک زنجیره عیب و مردم چی میگن و بشکنی

هیچ زنی حقش این نیست که خیانت ببینه و با خائن زندگی کنه 

دخترتون و دامادتون چجوری اشنا شدن ؟ چ ویژگی داشت ک شما مجاب به ازدواجشون شدید؟