2777
2789

دوتا پسر ۷ و ۳ دارم. رفتم حموم  در خونه رو قفل کردم.  رفتم حمام. مشغول بودم که فهمیدم در میزنن. زن همسایه بود. به پسرم گفتم درو باز نکن .خودم میام. ولی من لخت و سرو کله کفی دیدم پسرم درو باز کرد. کلیدم رو جا کلیدی بود . همسایه کار مهمی نداشته و رفته. من از حمام اومدم دیگه منفجر شدم و حسابی پسرمو گوشمالی دادم و حرف بد زدم. حسابی عصبانی بودم. ما آپارتمانون بالای ده واحده و همه جور آدمم هست. حالا این همسایه رو پسرم میشناسه اما نباید درو باز میکرد اونم وقتی من تاکیدی گفتم درو باز نکنی

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره خب..تموم شد رفت

پسرم خیلی حساسه. هم کتک خورد هم بهش گفت کم عقل احمق.

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

از نظر روانشناسی نمیدونم کار درست چیه ولی بعنوان یه مادر میگم کارت درست بوده.۷ سال بچه نیست.

به خدا یکم زرنگ نیست اینم توی این دوره که هر روز یه خبر از یه جاییش میاد

به خدا یکم زرنگ نیست اینم توی این دوره که هر روز یه خبر از یه جاییش میاد

یه جاهایی واقعا تنبیه لازمه.باید بدونن کارشون عواقب داره.منم جای شما بودم حتما عکس العمل بدی نشون میدادم ولی کتک نمیزدم.

یه جاهایی واقعا تنبیه لازمه.باید بدونن کارشون عواقب داره.منم جای شما بودم حتما عکس العمل بدی نشون می ...

متاسفانه دستم سبکه