2777
2789

میترسم از تب و این چیزا 

یازده کیلو هست بهداشت میگه دوبرابر وزنش بده روی جلدش نوشته یک میلی بدید الان چیکار کنم؟؟

بعد اینکه اگه تب کرد و استامینوفن دادم چقدر طول میکشه اثر کنه ؟؟

اگر اثر نکرد چیکار کنم 

شیاف استامینوفن ۱۲۵ هم دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده هر ۴ یا ۶ ساعت

بله اینو میدونم سوالم این بود  اگر اثر نکرد چی بهش بدم شیاف یا ایبو پروفن و چند ساعت بعد و اینا که بهتره زنگ بزنم از دکتر بپرسم 

ممنون

به همین راحتی!؟کاش یکم مثل شما بیخیال بودم!!

من هفته پیش ۱۸ماهگی زدم

بیخیال نیستم 

برای اتفاق ک هنوز نیفته پیش پیش استرس نمیگیرم.

خب مثل همه واکسن ها استا میدی اثر نکر شیاف در کنارشم پاشویه

من هفته پیش ۱۸ماهگی زدمبیخیال نیستم برای اتفاق ک هنوز نیفته پیش پیش استرس نمیگیرم.خب مثل همه واکسن ه ...

اینطور نیست تا چهار ساعت بعد اینکه پاراکید دادی نمیشه شیاف گذاشت 

من شنیده بودم واکسن هجده ماهگی واکسن سختیه و بچه تب میکنه و اغلب پاراکید اثر نداره باید یا شیاف بذاری یا ایبوپروفن میخواستم تجربه ی دیگران رو بشنوم 

یا اینکه روی پاراکید برحسب سن نوشته ولی یه سری برحسب وزن میگن میخواستم ببینم کدومشون دقیق تره چون بر حسب سن میشه یک و دو میلی ولی بر حسب وزن میشه دو و نیم میلی واسه بچه ی من و ....

اینطور نیست تا چهار ساعت بعد اینکه پاراکید دادی نمیشه شیاف گذاشت من شنیده بودم واکسن هجده ماهگی واکس ...

من پاراکید ندادم

امیفن دادم 

تب اصلا نکرد برخلاف بقیه واکسن ها

ی مسکن برای بچت انتخاب کن همیشه همونو بده

وقتی همیشه همونو بدی دیگه اینجور مواقع میدونی چقدر باید بدی بهش.

درمورد شیاف هم من ۳ساعت بعد مسکن هم شیاف گذاشتم براش چون پاش درد میکرد نمیتونست تکون بده