2777
2789

الان داشتیم با برادرام  صحبت  میکردیم راجب ازدواج 

و شخصا ب این باور رسیدم که پسری که نمیتونه خودش برای مهم ترین تصمیم زندگیش کسیو انتخاب کنه و انقد بی عرضه اس که مادروخواهر راه بیفتن دنبال کیس واسش و  دیگران کسیو به عنوان شریک زندگی واسش انتخاب کنن اصلا نمیشه روش حساب کرد 

باتوجه به اینکه دوتا پسر دارم  اگر تا ۶۰ سالگی مجرد بمونن و نتونن خودشون با ادم بامناسب بامعیارهاشون اشنا شن و انتخاب کنن ک با کی میخوان زندگی کنن  هیچوقت من خودم و دخالت نخواهم داد

توازدواج برادرامم همینطور ... جالبه دختری ک برادرام دوس دارن و تورابطه ان کسایی ان ک من ومادرم هیچوقت پیدا نمیکردیم ولی اونا خودشون تونستن موردهای خیلی عالی پیداکنن واسه زندگیشون 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا سرنوشت باعث میشه یه دختری به یه پسر‌معرفی‌بشه و وقتی پسر دختر اشنا میشن همونیه که میخوان 

دلیل نمیشه حتما راه بیفتیم تو‌جامعه بچزخیم تا پیداش کنیم سنتی الانم مثل قدیم نیست ۶ماه باهم رفت امد دارند

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

اگه صلاحیت انتخاب نداره چطور صلاحیت ازدواج داشته باشع؟

دقیقا حالا اینم بقیع کمکش کنن بقیشو میخواد چیکارکنه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اگه صلاحیت انتخاب نداره چطور صلاحیت ازدواج داشته باشع؟

انتخاب همیشه از روی عقل و منطق نیست. طرف منطق خوبی داره، شخصیت قوی داره، اما انتخابش حول محور احساسات شکل میگیره، یا یه جاهایی مشکل فردی مثل مهر طلبی داره. 

اینجا اگر مشاوره ازدواج، خانواده باشن بهش کمک میکنن احساسش روی تصمیمش سایه نندازه. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

بله این درسته ولی خیلی از پسر ها توی کار و اجتماع اطرافشون دختر نیست و سرایط این رو ندارن دختری و ببینن و باهاش اشنا بشن . و اینکه دو نفر رو بهم معرفی کنن گاهی اوقات نشون دهنده ی بی عرضگی پسر نیست ادم دور و برش نیست و خیلی ها هم کلا چارچوب خاصی دارن حالا یا اعتقادی و .. و به همین خاطر از کسی میخوان بهشون دختر معرفی کنند .

علاوه بر اون این که هر پسری خودش دختر انتخاب کنه نمیتونه ملاک با عرضه بودنش باشه چون دیدیم زیاد حالا یا انتخاب درست ندارند یا حالا بعد از ازدواج فقط عزضه همون ازدواج رو داشتند و کار دیگه ای بلد نیستند نه خرج خونواده و نه همون زندگی مشترک .

شما برادراتون عاقل بودن و انتخاب درست داشتن و شما هم راضی هستید

ولی دلیل نمیشه هر انتخابی از طرف فرد درست باشه وباهاش مخالفت نشه

ولی کلیت حرفتون درسته

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍