2777
2789
عنوان

بیاین ک شماها گول اینارو نخورین

75 بازدید | 4 پست

از ی کانال تو ایتا سفارش دادم نزدیک یه ماهه چیزی پست نکرده میگم پولم برگردون میپیچونه

حالا کانال رضایتمندیش نگاه کردم هر روز کد رهگیری میفرستاد اونارو زدم تو سایت نوشته از میدا تحویل پست داده نشدن یعنی کشک همه اونا الکی بود و بازی خورد 

اسم کانالش ملورین بود حتی تو نی نی سایتم زدم نوشته بودن کلاهبرداره

اصلا خرید اینترنتی بزرگترین اشتباه محضه به خصوص لباس اینا که یه چی سفارش بدی یه چی دیگه میفرستن برات.

خریدو باید از جاهای معتبر مثل دیجی و باسلام کرد اونم بری غرفه هایی که ستارشون بالاس و نظرات زیاده مثبتی دارنو بررسی کنی بعد بخری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خرید اینترنتی بزرگترین اشتباه محضه به خصوص لباس اینا که یه چی سفارش بدی یه چی دیگه میفرستن برات ...

من فک نمیکردم ی برناما ایرانی همینطور کشکی بتونه کلاهبرداری کنه تازه سالهاس ک همین کارشه ولی متاسفانه کسی پیگیری نکرده