2777
2789
عنوان

شاید برای شما هم اتفاق افتد

738 بازدید | 15 پست

من امروز فتا بودم و تو صف که ایستاده بودم مواردی را مشاهده کردم که به عنوان هشدار باهاتون به اشتراک میذارم...

از قبل تایپ نکردم و کم کم براتون میذارم...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اکثرا مال باختگان بودند! 

1) یکی شون در یه بازی کامپیوتری برنده شده بود و بهش گفته بودند یه شماره حساب بده پول بهت بدیم! 

به محض اینکه پول به حسابش ریخته شده بود، حسابش مسدود شده...

علتش این بوده که واریز کننده در حال تخلفاتی بوده و از حسابهای دیگران برای تشکیل "زنجیره جرم" استفاده میکرده ...فتا وسط زنجیره را شناسایی کرده بود و حساب این شخص بلوک میشه و باید به فتا مراجعه میکرد تا توضیحات بده ...

برای همین در بازیهای کامپیوتری و حساب هاتون خیلی باید مواظب باشین...

هر بازی ای را شرکت نکنین...هر جایی حس نکنین خیلی به فکرتون هستند و پول میریزند و خوش به حال تون میشه به عبارتی از هول حلیم تو دیگ بیوفتید

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

2) یگی دیگه میگفت یه اپلیکیشن روی موبایلم نصب بود که فکر کنم آلوده بود و موبایل بانکم هک شد و پیامک های پشت سر هم برداشت از حسابم اومد!!

نتیجه اینکه هر اپلیکیشنی را نصب نکنین...اپلیکیشن های امن و روتین را نصب کنین...

حداقل اینکه برای نصب هر اپلیکیشن، اول تحقیق کنین از اطراف و گوگل و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3) یکی دیگه میگفت دم عابر بانک بودم و یکی گفت میشه این پول نقدی را بگیری و از حسابت برام کارت به کارت کنی...گرفتم و تا کارت به کارت کردم حسابم بلوکه شد و اومدم میگن حسابی که بهش پرداخت کردی جزو زنجیره تخلفات مجازی بوده و ...

نتیجه اینکه دم عابر بانک ها از این کارها اگر بکنین ریسک این مدلی هم داره

من این سه مورد را دیدم و شنیدم...

در مورد اینکه اگر مشکلی براتون پیش اومد و خواستین شکایت کنین مستقیم به فتا مراجعه نکنین...از طریق دفتر قضایی اقدام کنین...

مرحله اول)

مراجعه به دفتر قضایی نزدیک به محل زندگی تون.
هزینه شکایت؟ 
هزینه شکایت زیر 100 هزارتومنه و زیاد نیست ولی اگر ضمائم تون زیاد باشه (منظور از ضمائم، تصاویری از تخلفات هستش مثلا فحاشی یا تهمت و...) چون نیاز به اسکنش هستش، هزینه اسکن ها را ازتون میگیرند...من 16 تا تصویر داشتم که اسکنش کرد...اگر خود تصویر را داشته باشین میتونین از طریق روبیکا برای همون باجه تو دفتر قضایی همون لحظه ارسال کنین و همون میشه ضمیمه شکایت تون و هزینه اسکن هم ندین.

به مورد هم هست که برای کسی که ناشناسه اسنپ نگیرید با موبایل خودتون..مورد دوم اگه کسی کاری با عابر بانک داشت که گفت بلد نیستم حتما بیاریدش جلو دوربین عابر بانک تا صورت اون تو دوربین بیفته

حتما باید ثنا داشته باشین که همون adliran میشه و فکر میکنم همه این روزها دارند ...

اینجا هم یه نکته بهتون بگم:

از این سامانه وقتی براتون پیامک میاد، اسم adliran  را در پیامک رویت میکنین...

احتمالا کلاهبرداری هایی که به اسم این سامانه میاد را دیدین که از شماره های موبایل هستش...اینها از عدل ایران نیست (فکر میکنم اکثرا میدونین ولی خواستم بازم بگم شاید دو نفر ندونن)

به مورد هم هست که برای کسی که ناشناسه اسنپ نگیرید با موبایل خودتون..مورد دوم اگه کسی کاری با عابر با ...

مرسی مرسی

ممنونم نوشتین

من چهارشنبه 11 تیر مراجعه کردم و شکایتم را ثبت کردم و پیامک مرتبط برام اومد...

دقت کنین اسم adliran بالای پیامک ثبت شده:

مطابق پیامکم، پنجشنبه روز تعطیل حساب میشد  و روزهای جمعه و شنبه و یکشنبه هم تعطیل رسمی بود ...
من منتظر بودم دوشنبه یه پیامک دریافت کنم...ولی همان شنبه که تعطیل بود برام پیامک اومد به شرح زیر که نشون میداد که باید سامانه ثنا را چک کنم

به این ترتیب خود دفتر قضایی برای شما کارها را جلو میبره...

بعد شما باید ثنا چک کنین :

از این گزینه برید داخل سامانه :

بعدش شما میتونین شکواییه خودتون را رویت کنین و مراحلش مشخصه

مرحله دوم)

پس از چک کردن سامانه، برای من در روز دوشنبه یه پیامک اومد که نوبت دهی در فتا بود به صورت زیر:

دقت کنین پیامک این بار از police آمده که به معنای فتاست...

برای مراجعه به فتا باید هر چیزی که در ثنا رویت کردیم را پرینت میکردیم و میبردیم ...

شما دو سری پرینت نیاز دارید...در خود فتا قسمت کپی گیری بود...من خودم دو سری خوشبختانه برده بودم و معطل نشدم...دو تا پوشه تشکیل میشه ...پوشه اول در فتا میمونه و پوشه دوم را میدن دادگستری (شما کاری نباید بکنین خود فتا میکنه)

و دیگه منتظر بشین تا نوبت دادگستری بشه و باید حضوری برید و اونجا دیگه مرحله نهایی است.