2777
2789
عنوان

زیاد اب خوردن و پوست قشنگ و پراب

88 بازدید | 10 پست

من پوستم دهیدراته اس اصلااا هم اب نمیخورم 

دو روزه شروع کردم خوردن اب اونم اب با نعنا یا اب با لیمو 

ولی نصف لیوانم بخورم باید زودی برم دسشویی ببخشید البته کلا هرچی میخورم دفع میشه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون تا حالا نخوردم بخاطر اونه؟قبلا اصلا روزی ی لیوان هم نمیخوردم

نه من خودمم آب زیاد میخورم دستشویی هم زیاد میرم ولی کلا هم برای سلامتی هم برای پوست خیلی خوبه آب زیاد بخور

پوستتون قشنگه؟

من چون پوستم چربه قبلا مراقبت نمیکردم جای جوش دارم و یکمی حال روحیم خوب نیست پوستم بنابراین زیاد قشنگ نیست ولی شما بخورین کلا حالتونو بهتر میکنه

برای پوست علاوه بر آب باید چیزای دیگه هم رعایت کنین مثلا تغذیه سالم ، خواب کافی ، مدیریت استرس و مراقبت پوستی مثل شستن روزانه پوست

من چون پوستم چربه قبلا مراقبت نمیکردم جای جوش دارم و یکمی حال روحیم خوب نیست پوستم بنابراین زیاد قشن ...

بجز تغذیه سالم بقیخ رو رعایت میکنم ک اصل کاری هم همونه😂🥲ببینید اصلااا سرخ کردنی و فست فود نمیخورم ولی مصرف میوه و سبزیمم خیلیی خیلی کمه