یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳۱ استان میگن قدیمیه بعدشم فقط تست داره اموزشی که نیست اموزشم باشه مطالب انقدر زیادن تو یه روز چقدشو مگه میخوای بخونی
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
من خودم که دیر تر از همه دوستام شروع کردم از قبل عید بود
باید زودتر شروع میکردی اگه واقعا میخواستیش اما خب ببین یه تیر تو تاریکی شاید خورد به هدف نا امید نشو
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
من خودم فردا آزمون دارم آدم دقیقه نودیام به خاطر همین گذاشتم یه هفته آخر اون چیزایی که برام سخت بود و خوندم اما خوب از قبل از عید کلاس هوش رفتم واسش لی این تحصیلیا که یکم واسم رو مخیتر بودن گذاشتم هفته آخر خونم صرفاً چون عادت داشتم این سه روز آخرم برنامه فشرده دارم برای اینکه ویدیوهای کلاسمو از اول ببینم کار خیلی اشتباهیه اینو باید تو دو ماه آخر من انجام میدادم اما تو سه روز آخر دارم انجام میدم
میگم اجی تست هارو همه جواب بدم؟یا امتیاز منفی خراب میکنه اخه شاید درست در اومد
ببین آزمون تیزهوشان نمره منفی داره به ازای سه تا سوال غلط یه دونه درستاتو از بین میره پس خیلی بهتره که آدم نزنه چون نزدن هیچ نمرهای نداره نه مثبت نه منفی