2777
2789

من شوهرم شغلش رانندگیع دو سه شب شاید بیشتر طول بکشه من خجالت میکشم برم خونه مامانم به خاطر حرف خواهر برادر کوچکترم اما مامانم زنگ میزنه یا میاد دنبالم اما کنایه هاشون همیشه سر گوشمه جاشون هم تنگ نمیکنم غذاشون هم شاید بپزم اما همیشه خرده به دل میگیرم هر دفعه میگم نمیام باز از سر تنهایی میرم نمیشه که مامانمو هم نبینم

اون خواهرش گشادی میکنه میاد سهم غذا رو میبره و کم کاری از مادرش که همون اواکل کار سهم این دخترو جدا نمیکنه و باعث کدورت میشه 

اما اونجا خونه شما هست کسی حق نداره بگه کم بیا یا نه 

اگر آزاری نداری مستقیم بگو شوهر کردم نمردم که میگید خونه بابام نیام

وصل به یه مو

عجیبه که هم میان دنبالت و هم منت میزارن

برو ولی کمتر

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعیت شما فرق داره 

اونجا استاتر از اینکه خواهرش سهم شوهرش هم برمی داره ناراحت بود وگرنه به بودن خواهرش معترض نبود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مامانم منت نمیزاره خواهر برادرم

به اونا زیاد ربطی نداره

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .