2777
2789

لطفا سوالتان را در تاپیک های قبلی جستجو کنید اگر پاسخ نگرفتید در همین تاپیک بپرسید.

پاسخگو: ارشد روانشناسی، امکان اخذ زمان برای مشاوره آنلاین وجود دارد.

لطفا مطالب غیر از موضوع تاپیک ثبت نکنید.

روانشناس

شوهرم چشم چرونه گرم میگیره هرراهی میرم بی فایدس،،، دخترم13سالشه ولی بیشتر تحت تاثیر دوستشه اما خود دوستش هرچی مادرش بگه گوش میده تازه به دختر من میگه خوشبحالت مامانت خیلی خوبه اما دخترم قدر نمیدونه حاضر ج. اب،، ممنون میشم دوسوالم رو پاسخ بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر شوهرم طلا گرفته من ندارم ..حالا فکر میکنم بدون طلا زندگی برام معنا نداره ..می‌دونم مسخره است ولی خب فخر فروشی های خواهر شوهر من را چه کنم ..یا اون خونه داره من مستاجرم وگاهی نیش وکنایه میزنه

من خواهر شوهرم طلا گرفته من ندارم ..حالا فکر میکنم بدون طلا زندگی برام معنا نداره ..می‌دونم مسخره اس ...

سلام

چیزی که داره اذیتت می کنه فکر کردن زیادی به این موضوع است. در واقع نشخوار ذهنی منفی داری. نه فقط طلا باشه چیزای زیاد دیگه ام هستند با همین روش داره ذهن و فکر را تحت فشار میذاره.

در تلگرام سرچ کن iranians_psychology چهارتا فایل نشخوار داخل کانالش را گوش کن.

روانشناس

پسرم کم رو خجالتی هست هرکاری بهش میدم میگم خجالت میکشم نمیرمهشت سالشه چکارش کنم

طبیعتش است. اشکالی نداره. همینطور بپذیرش بهش فشار نیاز تا تحت حمایت شما شخصیت و هویتش درست شکل بگیره تا ۲۰ سالگی اثر این خجالتی بودن کاملا حذف میشه.

کارهاش را بذار خودش انجام بده. برای انجام کاره بهش هدیه نده. چالش های و بازی ها و مسئولیت هاش را زیاد تر کن با حمایت روانی تا کم کم متوجه قدرت و توانمدی خودش بشه.

به هیچ عنوان سرچ داد نزن. حواست باشه بزرگترها بشه زورگویی نکن.

روانشناس

شوهرم چشم چرونه گرم میگیره هرراهی میرم بی فایدس،،، دخترم13سالشه ولی بیشتر تحت تاثیر دوستشه اما خود د ...

اگر تا حد چشم چرونی ک گرم گرفتنه هرچی‌کمتر باهاش مقابله کنی حساسیتش کمتر میشه.

دختر نیاز داره بیشتر حمایت روانیش کنی. تمسخر و توبیخ بخاطر اشتباهات و مداوم گوشزد کردن نکات را کنار بگذارید تا شخصیتش بتونه شکل بهتر و کاملترین بتونه بگیره و نخواهد دنبال رو دیگران باشه.

روانشناس

سلامچیزی که داره اذیتت می کنه فکر کردن زیادی به این موضوع است. در واقع نشخوار ذهنی منفی داری. نه فقط ...

سلام ممنون که جواب دادید مشکل دیگه ای دارم ...من مشکل قلبی دارم داروهای ماهی یک ملیون میشه الان شوهرم دارو نمیخره ومیگه شفای عاجل..ومنو آورده گذاشته خونه بابام اینا و میگه بابات خرجیتو بده ... آیا طبیعیه ؟من چیکارکنم ؟ایا این رفتارش عادیه یا برامن سخت می یاد..میشه راهنمایی کنید