2777
2789
عنوان

رمـان افراد رمان خون بیان

185 بازدید | 32 پست

سلام دوستان..

خب ببینبد یه رمان بگین ک دختره مغروره و سرد و مستقل و پررو و حاضر جوابه و از پس خودش برمیاد. 

و پسره هم دقیقا همین طوری  حالا کمکم رابطه ی اینا شکل میگره و اول هم پسره هم عاشق میشه 

اگ از، این سبک چیزی میدونید بگید کلا خوشگل باشه رمانه مرخزفه نباشه... 

اگ عین فیلمه روباه نه دم 1مثلا بود  رمان عالی بود 😂😂

و فهمیدید ک ژانر معمولی نمیخام همین سبکی ک گفتم هرچی میدونید بگید بعدم بگید از کجا دانلود کنم

ممنونم و مرسی ازتون 🔥🍷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت خط

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خب من رمان با همین سبک فقط میخام بگین لطفا

من زیاد خوندم اسماشون یادم نیست

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

کاش میشد برمیگشتم به اون زمانی که این سبک رمانها رو میخوندم

منم چه عالمی بود 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

رمان اسطوره ،یلدا ،تلافی خطوط موازی، تمساح خونی آکواریوم را بلعید،این مرد امشب میمیرد، سرباز انتقام 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

رمان جای خالی سلوچ محمود دولت ابادی میخونم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

اره تا یه جاهایش خونده بودم

اسطوره رو حتما بخون

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷