2777
2789
عنوان

شوهرم بهم قطره چکونی پول میده

384 بازدید | 35 پست

تا وفتی که خودم درامد نداشتم و اون وضع کاروکاسبیش خیییییییلیییییییییی خوب بود تو بهترین حالت ممکن بود کار و کاسبیش با بدبختی بهم پول میداد مثلا میگفتم پول ندارم باید چهار پنج بار میگفتم تا اخرش یه تومن میزد برام با این که میدونست میخوام برم خرید خونه بکنم همون لحظه کلش میره بعدشم همیشه ازم حساب کتاب میگرفت یه جوری بهم پول میداد که من همیشه لنگ باشم الان خودم چند ماهه درامد دارم و اون وضع کارش خیلی بد شده با پرویی تمام بهم میگه پولتو بیار وسط تو خونه خرج کن امروز یه اتفاقی پیش اومد باید میرفت جایی خیلی ضروری بود پول نداشت گفت داری بهم بدی؟ گفتم چقدر میگه میگه ده پونزده تومن😑😑 گفتم خوبی ؟ چی درمورد من فکر کردی واقعا فکر کردی رو گنج نشستم ؟ پنج میلیون پول براش زدم یکبار نگفت دستت درد نکنه

دوساعته دارم حرص میخورم دارم میترکم دارم دیوونه میشم از حجم نارحتی که رو دلمه واقعا نمیدونم چطور مغزمو اروم کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهم بهش پول نده مگه تو به پول نیاز داشتی بهت پول میداد خدا انقدر بزرگه و زمین انقدر گرده که جاتونو ...

من خیلی خرم دلم نمیاد میگم وضعش بده الان وقت تلافی نیست ولی نباید اونقدر میزدم براش

پولو بده..بالاخره زندگی خودتونه.. البته نه زیاد هرچقدر خودت دلت خواست.. ولی انقد بزن تو سرش اینو که حرصی بشه بعدا یادش نره.. از این به بعدم خواستی از همسرت پول بگیری نگو پول بزن به کارتم عزیزم بگو کارتتو بده

کسی لایکم نکنه

نمیده بده هم یه مقدار مشخص میزنه به یه کارتش اونو بهم میده

هممم نمیتونی با ناز و عشوه بگیری؟ معمولا اینجوری جواب میده.. بین رابطه اینا درخواست کنی نه نمیارن 

کسی لایکم نکنه

خیلییییی سیاست داره منم خیلی ساده ام گفت ده پونزده تومن کلا ذهن منو پرت کرد

مطمئن باش مردا ها پول دارن

10 15 لازم نداشته خیلی کمتر بوده، عدد پرت گفته که شما یا کامل بدی یا ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۵ میلیون پول زدی؟ 

مگه همه ی درامدت چقدره؟ 

نهایت ۱ باید میزدی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نمیزدی میگفتی یه تومن دارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)