2777
2789
عنوان

شوهرم بهم قطره چکونی پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
من خیلی خرم دلم نمیاد میگم وضعش بده الان وقت تلافی نیست ولی نباید اونقدر میزدم براش

پولنتاین سریع تبدیل کن که نداشته باشی بخوای بدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پولنتاین سریع تبدیل کن که نداشته باشی بخوای بدی

چندبار درخ‌است کرد گفت اگه میتونی بزار واسه خرجی منم چون محترمانه گفت قبول کردم اما امروز خیلی پررو درخواست کرد حتی یه تشکرم نکرد انگار وظیفمه خیلی بهم برخورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت کم پول می‌داد خرج زندگی ک میکرد،ابروداری که میکرد ،زندگی رو میچرخوند .این چه حرفیه که بگی من ندم بهش،کنارش باش الان وقتشه .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خسیسه

بدترین راه حلو انتخاب کردی 

باید ازش میگرفتی به زور

الان بجز اینکه همون قطره چکونی رو قطع کرده از توهم بیگاری میکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چندبار درخ‌است کرد گفت اگه میتونی بزار واسه خرجی منم چون محترمانه گفت قبول کردم اما امروز خیلی پررو ...

گوشی یا وام 

ی چیزی رو شروع کن ک قسط بدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چقدر بعضی زنها بدجنس رفتار میکنند و دلشون میخواد همیشه شوهرشون دراختیارشون بزارن همه چیزو ،خودشون انگار و گلی به سر بقیه میزنن پر از توقع  .از نظرات میترسم واقعا 

چقدر بعضی زنها بدجنس رفتار میکنند و دلشون میخواد همیشه شوهرشون دراختیارشون بزارن همه چیزو ،خودشون ان ...

مرد وظیفشه چیه نکنه باید زایمان کنیم خرج خونه بدیم خونه داری کنیم اقایون فقط خودشونو باد بزنن برن خرج مادر خواهرشون کنن

چقدر بعضی زنها بدجنس رفتار میکنند و دلشون میخواد همیشه شوهرشون دراختیارشون بزارن همه چیزو ،خودشون ان ...

یکی ازون گل هایی که اقایون بسر زنا زدن نام ببر نکنه ما زنا قراره گلم بسرشون بزنیم خرجی بدیم خانوادشونو تحمل‌کنیم چرا چون اونا مرد تشیف دارن

مرد وظیفشه چیه نکنه باید زایمان کنیم خرج خونه بدیم خونه داری کنیم اقایون فقط خودشونو باد بزنن برن خر ...

برای من که اینطوری نیست ،اما رفتار خانومها رو دوست ندارم .مرد یکبار گیر کرده زن باید کنارش باشه 

یکی ازون گل هایی که اقایون بسر زنا زدن نام ببر نکنه ما زنا قراره گلم بسرشون بزنیم خرجی بدیم خانوادشو ...

من که اینطور نگاه نمیکنم و جایگاه خودمو تو زندگیم دارم .من میگم آدم باید رفیق روز سخت باشه نه عقده گشایی کنه