2777
2789
عنوان

شوهرم بهم قطره چکونی پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
من که اینطور نگاه نمیکنم و جایگاه خودمو تو زندگیم دارم .من میگم آدم باید رفیق روز سخت باشه نه عقده گ ...

ولی‌گاهی زیادی خوب بودن خوب نیس رفیق راه مال مردیه که روراسته همه چیزش در طبق اخلاصه با هر مردی این روش جوابگو نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعضی زنها بدجنس رفتار میکنند و دلشون میخواد همیشه شوهرشون دراختیارشون بزارن همه چیزو ،خودشون ان ...

حالت خوبه؟ واقعا فکر کردی ادم خوشی میزنه زیر دلش که اینطور رفتار میکنه خود من ده ساله بابت هر هزار تومنی که بهم داده جواب پس دادم

من که اینطور نگاه نمیکنم و جایگاه خودمو تو زندگیم دارم .من میگم آدم باید رفیق روز سخت باشه نه عقده گ ...

شما قطعا مرد خوبی کنارته

من با همه رفتاراش بازم چند ماهه دارم کمکش میکنم ولی این که احساس میکنم فکر میکنه وظیفمه و حتی یه تشکر خشک و خالی نمیکنه و هیچی جلو چشمش نیست منو اذیت میکنه شما واسه کسی باید کاری بکنی که قدرشناس باشه

حالت خوبه؟ واقعا فکر کردی ادم خوشی میزنه زیر دلش که اینطور رفتار میکنه خود من ده ساله بابت هر هزار ت ...

من با تو نبودم گفتم نظرات رو میخونم .درست حرف بزن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بنظرم حتما با یک روانشناس مشورت کن تا راهنماییت کنه همینطوری پیش بره به دعواهای شدید ختم میشه اخرش

من خودم دکتر محمدصادق حسینی و خیلی قبول دارم و واقعا راهکارهای خیلی خوبی بهم دادن

از سایت ماوراطب نوبت میگیرم ازشون.