2777
2789
عنوان

برداشتن آیودی و خوشبختی

374 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ؛ من قبل از اینکه آیودی بذارم پریودی هام ۳ روزه بدون درد و فقط چند قطره خونریزی بود و بعدش ب مدت ۱۰ سال آیودی گذشتم و هرسال داغون تر از سال قبل پریودی های فوق وحشتناک کم خونی ضعف و هزار کوفت دیگه تا اینکه یکی بهم گفت برو آیودی رو بردار بهت نساخته ؛ باورتون نمیشه من رفتم ماه پیش آیودی رو برداشتم و الان این ماه ۳ روز پریود شدم بدون درد و خونریزی کم ، اصن باورم نمیشد یه دونه نخ انقد سال ها باعث درماندگی و عذاب من شد؛ 

گفتم باتون ب اشتراک بذارم ک اگه همه ازمایشی برا خونریزی شدید رفتین و دردتون و خونریزیتون در پریودی هرماه داره بیشتر میشه اقدام ب برداشتن آیودی کنیدو این عقیده ی قدیمی ک میگن آیودی ب بعضی ها نمیسازه باورکنید حقیقت داره و من اینو واقعا ب عینه تو خودم دیدم 

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خوشحالم که حالت بهتر شده. بعضی وقتا بدن بعضی‌ها با آیودی سازگار نیست و این اتفاقا پیش میاد. خوبه که به خودت توجه کردی و تغییرش دادی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریودیام سه روزه است و خونریزی کم و بدون درد ...کلا یه بسته نوار بهداشنی تموم میکنم یا همون یه بسته هم تموم نمیکنم و سه تاش میمونه واسه سری بعد ...بنظرت انقدر روزاش کمه بد نیست واسه بارداری؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

منم گزاشتم همش لکه بینی داشتم بعد دو‌سه ماه رفتم برداشتم تعجبه چرا زودتر بردنداشتی واقعا 😳

دقیقا منم هر روز لکه بینی داشتم اصلا به ۶ماه نکشید برداشتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم پریودیام سه روزه است و خونریزی کم و بدون درد ...کلا یه بسته نوار بهداشنی تموم میکنم یا همون یه ب ...

ربطی نداره منم تعداد روزام کمه یه بچه هم دارم با اولین اقدام باردار شدم ولی تند تند تعویض کن تو همون سه روزم یه موقع عفونت نکنی

منم پریودیام سه روزه است و خونریزی کم و بدون درد ...کلا یه بسته نوار بهداشنی تموم میکنم یا همون یه ب ...

ااصلا بد نیست 

خواهرشوهرم سه روزه هست ۳ تا بچه اورده 

خودمم ۳ روزه بودم دوقلو اوردم

خیلی راضی بودم شوهرم اصلا اهل کاندوم نیستش از استرس و دلهره راحت بودم بعد اقدام و زایمان بازم میزارم

گذاشتنش درد داره؟

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!