2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم قدم چنده خیلی ذوق زده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آدم چاق میشه کلا هیکلی میشه

والا باوزن ۶۰و۷۰ هم

همین طوری بلندتر دیده میشدم

بدون وفش لژ

الان دارم کم میکنم 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم من شندیم که قد افراد صبح با شب یکم فرقشه در حد ۳،۴ سانت چون صبح مهره های کمر از هم فاصله دارن بخاطر استراحت و قد بلنتره و در طول روز بخاطر کار رفت امد و دراز کشیدک و پاشدن مهره های کمر به هم نزدیک میشن و قد کوتا تر میشه در شب

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

جانت سلامت ببخشید ولی من چشمم خورد به تاپیک قرص انگل مصرف کردین خوب شدین؟

گلی من نداشتم

پسر ۳ سالم بردم روستا بعدش خودش میخاروند و چون نمیتونه کامل بحرفه من شک کردم براش خریدم بعد داروخانه گفت باید همتون بخورید 😂😂😂

ولی فکر کنم پسرم پوست باسنش میخارید نه....

والا چندبار گرفتیمو داداشمم گرفت

منم از این کارا کردم 

ولی چندتا نکته داره مثلا باید به دیوار تکیه بدی و پشت پاهات کف منظورمه کامل چسبیده باشه به دیوار بعد خب مهمه سرت رو چطوری بگیری کلا میگم‌که خطا زیاد داره چون باید با یک خط کش امتداد بدی ببینی کجای دیوار میشه یهو یادت میره خیلی بالاتر یا میاد خیلی پایین تر مثلا چیزی حدود ۴ سانت تفاوت داره 

عزیزم من شندیم که قد افراد صبح با شب یکم فرقشه در حد ۳،۴ سانت چون صبح مهره های کمر از هم فاصله دارن ...

چ جالب گلم

ما دیشب ساعت ۱ انجام دادیم 

پس بااین حساب من الان صبحه ۱۷۲ م خخخخ

گلی من نداشتمپسر ۳ سالم بردم روستا بعدش خودش میخاروند و چون نمیتونه کامل بحرفه من شک کردم براش خریدم ...

اخییییی عزیزم 

ولی روغن کرچک خیلی خوبه گفتم اگه خوب نشده 

چون خیلیییی بده آدم همش کسلو بیحاله رنگ روت پریده کم خونیم میگیری