2777
2789
عنوان

نمی‌دونم زندگیم چی میشه

187 بازدید | 14 پست

مامان دنبال کارای طلاقه....🫠خیلی خستم دوست ندارم بچه طلاق باشم 

بابام میگه من طلاقت نمیدم و همیشه هر روز دعوا می‌کنن دعوای اینا مارو خسته کرده من خیلی خستم خیلی داغونم خیلی کلافم واقعا چیکار کنم آخه من؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری پسر من ک5 سالشه ما میگفتیم چیزی نمیفهمه ی دعوا کردیم داد بیداد داشتیم بچه چند روز تب کرد و از بعد اون دعوا ک پدر نامردش رفت تا دوماه حس ترس داشت دستشویی نمیتونستم برم فک میکرد میخام ولش کنم برم

بچه ها خیلی اسیب میبینن

حق داری پسر من ک5 سالشه ما میگفتیم چیزی نمیفهمه ی دعوا کردیم داد بیداد داشتیم بچه چند روز تب کرد و ا ...

اسم کاربریتو دیدم تشنه م شد ..شوهرت چرا رفت؟ 

من و شوهرمم زیاد دعوا میکنیم 

اون خیلی دلمو میشکنه .. ب حق امام حسین دلش بدجوری بشکنه 😔😔 صدبرابر بیشتر از من ناراحتش کن خدا 😔

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

اسم کاربریتو دیدم تشنه م شد ..شوهرت چرا رفت؟ من و شوهرمم زیاد دعوا میکنیم اون خیلی دلمو میشکنه .. ب ...

نمیدونم 

ی مغازه گذاشتیم زورش مسومد کار کنه برای خودش

گفت میرم خونه مادرم میخورم میخابم

شکایتم کنی برای مهریه میرم زندان میخورم میخوابم

رفت دیگه خبری نشد ازش ی بارم ماددرش زنگزد گفتم گوشی بده خودش ی بارم خودم زنگ زدم حتی گوشی رو نگرفت

همین