2777
2789
عنوان

وسیله هامو جمع کردم برم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 7841 بازدید | 113 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرموقع کاری کرد اصلا بهش هیچی نگو بهش یه نگاه کن نه فحش بده نه گریه نه صحبتی بعدببین خداچجوری جوابشومیده یعنی کارما سریع برمیگرده همیشه آیت الکرسی بخون اسفند دودکن   بنظرم فکرکنم شوهرت جن داره که این حرکات رو میزنه

عزیزم به شوهرت آب متبرکه دادی ؟ 

اول نصف استکان آب بیار یک بار سوره یاسین بخون به هر مبین رسیدی فوت کن به آب بعد که تموم شد سه بار سوره مزمل بخون هربار تموم شد فوت کن به آب و داخل شربت چای دمنوش و ... بریز بده بخوره اخلاقش خیلی تغییر می کنه زیرو رو میشه تا چهل روز روزی یه بار بهش بده بخوره یا اگر دیدی خیلی خوب بود همیشه انجامش بده و ۴۰ روز روزی دوبار صبح و شب زیارت عاشورا بخون به نیت درست شدن شوهرت و زندگیت و معجزه اش رو ببین و هر وقت شوهرت خواست فحش بده همونموقع بند ۱۰ جوشن کبیر رو چند بار بخون فوت کن بهش دهنش کامل بسته میشه و نمی تونه فحاشی کنه این بند مخصوص همسر بددهن هست و سعی کن کارهایی که حساس هست انجام ندی و حتما حتما فایل صوتی کلیدمرد دکتر حبشی رو گوش کن و مرتب از مشاور رایگان بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ زنگ بزن و بدون هیچ نام و نشونی مشکلت بگو تا کمک و راهنماییت کنن و هر کدوم از مشاور هاش که دیدی خوب بود کد مشاور و روزهایی که حضور داره رو بپرس و مرتب از راهنمایی هاش استفاده کن و  مطمئنم اگر چیزهایی که بهت گفتم عمل کنی نتیجه خوبش بعد یه مدت میبینی برات آرزوی موفقیت دارم ، عزیزم سعی کن قوی باشی و اگر زندگیت می خوای باید براش بجنگی سوختن و ساختن چاره نیست تو باید راه درست زندگی کردن و همسر داری رو یاد بگیری با همین مشاور رایگان بهزیستی می تونی روی خودت کار کنی و خیلی چیزها یاد بگیری

آب متبرکه برای اخلاقش خوبه و اخلاقش باهات خوب میشه و زیارت عاشورا روزی دوبار برای باطل شدن سحر و دعا خیلی خوبه هرچی باشه باطل میکنه روزی یک یا دوبار هم صوت سوره بقره و سوره جن بذار داخل خونت پخش بشه عالی هستن اینایی که بهت گفتم 

و یه چیز دیگه من احساس می کنم همسرتون مزاجشون غلبه صفرا دارن که اینقدر عصبی و خشن هستن اگر تونستی راضیش کن ببرش پیش یه طبیب سنتی یا اسلامی که ماهر و کاربلدهست اگرنیومد می تونی خودت بری و توضیح بدی بدونی باید چکار کني و چی بهش بدی بخوره بهتر شه