2777
2789

برای راهپیمایی صرفا تاریخ و اسم سخنران و مسیر رو بلد باشم کافیه؟ 

سوال عنوان رو هم جواب بدید دو سه ساعت دیگه باید برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو که فکر میکنم ویژگی منفی من این باشه که زیادی مهربونم

همه اینو میگن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بگو زیادی مهربون و دلسوز و فداکار و از خودگذشتگی دارم

اصلا هم نمیفهمه داری الکی میگی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مناسبت رو کامل و بعدش رفتن مسجد یا نه هم بدون

ویژگی منفی ای ندارم که خیلی برجسته باشه که بخوام به این صورت بیان کنم، بالاخره ما انسانیم و کامل نیستیم و اگه نقصی در رفتارم ببینم چه خودم چه اطرافیان بهم گوشزد کنن سعی میکنم حلش کنم.

همه اینو میگن

کلا همه ی چیز میگن جواب سوالات

گزینش با مصاحبه و این سوالات خودشونو مسخره کردن والا خودشونم میدونن دروغ میشنون بازم چیزای چرت میپرسن 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

مثلا بگو اطرافیان میگن بیشتر از سایرین روی منظم بودن حساس هستم مثلا دقت میکنم اتاقم همیشه تحت هرشرایطی خیلی مرتب هست. البته دقت میکنم که این رفتارم در برابر دانش آموزانم باعث نشه حس کنن به حد کافی منظم نیستن 

سلام ، عذر میخوام اما سوالی برام پیش اومده ...

شما پشت کنکوری بودین؟ قبلاً مصاحبه رفته بودین؟

آخه برادر من که پارسال مصاحبه رو رفته بود اما نهایتا مردود شد ، امسال براش پیامک اومده که به دلیل کسب نمره ی کافی (پارسال) نیازی نیست امسال مصاحبه عمومی رو بده و صرفا باید به بخش پزشکی بره و مصاحبه تخصصی بده .

کنجکاوم بدونم که این پیامک برای شما هم اومده ؟

چون برادر منم فردا صبح مصاحبه داره .

برای ویژگی‌های منفی، صادق باش، ولی چیزی نگید که نتونی روش کار کنی. مثلا بگو "خیلی وقتا عصبی میشم" یا "نمی‌تونم خیلی وقتا تمرکز کنم" ولی بعد بگو که سعی می‌کنم روی اینا کار کنم. درباره راهپیمایی، بله، اگر فقط حضور به عنوان شرکت‌کننده است و نیازی به فعالیت خاصی نداری، همون تاریخ، اسم سخنران و مسیر کافیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!