2777
2789

برا من اصلا کلا دماغم سوراخاش از رو به رو معلوم بود پایینی نبود

عمل کرد گند زد یعنی 😕

اصلا قرینه نیست ببینید یکم قرینه نباشه اوکیه‌ ولی برا من اصلا داغون

نمیدونم دوباره هم عمل کنم درست میشه یا نه

سر در میارین درخواست بدین عکس بفرستم

برا شما چحوری بود میشه عکس بدین

چیکار کردین عمل کردین درست شد؟ 

۲ سال گذشته از عملم ورم نیست حتی وقتی ورم داشت بهتر بود غیر قرینگیش‌ کمتر پیدا بود

و اینکه بله نه فقط خودم به چشم بقیه هم قرینه نیست داغونه، تخیلات و فکر خودم نیست

پیش دکترمم رفتم گردن نگرفت

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکتر منم گردن نگرفت ...برنامم اینه که بعد ها درستش کنم فعلا که مهیا نیس به امید خدا درآینده عکس ...

رینو کردی؟

تیغه بینیت صاف صافه هیچ انحرافی حتی یه ذره هم نداره؟ از داخل منظورمه نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه

اون تیغه گوشت که وسط دو تا سوراخه از پایین 

کِی عمل کردی چقد دادی

دکترت چی گفت

جمله آخرت تیری بر قلب من بود 🗿

ببخشید دیگه 

چیو نشونت بدم اخه ):

بینی من یه سوراخ بالا یه سوراخ پایینه  چون محل برشای پره ها با هم فرق داره یکیو حین عمل از کنار برش زده یکیو از داخل  

رینو کردی؟تیغه بینیت صاف صافه هیچ انحرافی حتی یه ذره هم نداره؟ از داخل منظورمه نمیدونم میفهمی چی میگ ...

اون صافه هیچ مشکلی نداره علت نا متقارنی همون برش متفاوت پره ها بود 

مشکل دیگه بینیمم اینه که خیلی کوتاه شده بعدا برا عمل ترمیم باید از غضروف دندم استفاده بشه تا طولش استاندارد بشه ‌....

من سال ۹۸ اهواز عمل کردم ۷.۵  تومن دادم 

ببخشید دیگه چیو نشونت بدم اخه ):بینی من یه سوراخ بالا یه سوراخ پایینه چون محل برشای پره ها با هم فر ...

عجب 

کاش میدادی ببینم مثل منه یا نه

من نمیدونستم اینی که گفتی رو یعنی برا منم اینطوری کرده🤔 عکس بدم میفهمی؟

برا تو خیلی ضایع است؟ 

مال من که گقتم اصلا عادیش‌ سوراخاش‌ بزرگ و رو به رو بود، معلومه کلا 

اگه سوراخ از زیر باشه کمتر معلوم میشه

عجب کاش میدادی ببینم مثل منه یا نهمن نمیدونستم اینی که گفتی رو یعنی برا منم اینطوری کرده🤔 عکس بدم م ...

خب تو آینه خودت ببینی محل برش پره هات اگه مشخص باشه میفهمی که یکسان بودن یا نه 

احتیاجی به عکس نیس کاملا متوجهم چی میگی 

من خودمم چون بینیم کوتاه شده باعث میشه سوراخا بیشتر به چشم بیان و نامتقارنیشون دیده بشه 

اگه بینیم کوتاه نمیشد این نامتقارنی پنهان میشد