2777
2789

اکسم

بهش پیام دادم 

اون قبلا چند بار پیام داده بود 

منم اون سری نمیدونم چم شد خل شدم پیام دادم 

اونم با روی باز باهام حرف زد 

ولی امروز گفت تو اذیت میشی اگه زیاد پیام بدیم 

من از حرفش حس خیلی بدی گرفتم 

حس اینکه خودمو کوچیک کردم 

منی که محلش نمیدادم الان خودمو کوچیک کردم 

توروخدا باهام حرف بزنین خیلی قلبم درد میکنه بغض داره گلومو میجوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه وقتایی یه شکرایی میخوریم که فقط باعث تجربمون میشن بنظرم اینو بپذیر که اگه مثله خودش بهش پیام نداده بودی شاید همیشه تو دلت و گوشه ذهنت میموند که ایکاش یه بار دیگه به این آدم پیام میدادم! میگیری چی میگم؟ یه وقتایی تا تجربه نکنیم و شکر نخوریم عبرت نمیگیریم خداروشکر که زود به این نتیجه رسیدی که شکر خوردی😅 دیابت در کمین است بخند و از تجربه ات درس بگیر

ن مثل قدیم نیست قدیما همش پیام میداد زرت و زرت الان دیدم گفت میخوام برم حموم و بیام دیگه نیومد دوساع ...

تو اصلا به روت نیار

ولی سعی کن ایندفعه تو زودتر بری و دم دستش نباشی زیاد

فعلاهم بزار اول اون پیام بده

گور بابای إکس پیش بسوی نکست فقط لطفا به نیت ازدواج و یه پسر آقا باشه لطفا. مررسی

بخدا من فقط ارامش میخوام 

نه پول نه هیچی 

فقط یه عشق واقعی از اونا ک نمیتونن بدون هم بمونن

از طرفی اون از ذهنم نمیرفت کنار 

که باید تلاش کنم ازش متنفر شم 

چون تا وقی بی تفاوتم ممکنه باز فکرم بره سمتش

تو اصلا به روت نیارولی سعی کن ایندفعه تو زودتر بری و دم دستش نباشی زیادفعلاهم بزار اول اون پیام بده

از وقتی رفت من عین منگلا براش فیلم خنده دار فرستادم اما قبل اینکه سین بزنه پاک کردم پیامی ندادم دیگه 

بخدا دیوونه شدم من فراموشش کرده بودم عکسشو تو گوگل دیدم داغم تازه شد

خدا همین کارا رو میکنه بنده هاش کم میارن یا شیطان پرست میشن یا دیوونه یا عقده ای 

خدایا من ادمخوبی بودم و هستم پس چرا نمیذاری رنگ خوشی رو ببینم 

از چس ناله خسه شدم چرا همش نمیشه خداااا 

به هر راهی وارد میشم تهش شکسته 

چرا هیچکی نمیفهمه درد منو😭😭😭😭😭😭یعنی این گریه هام این عذابی که میکشم برا چیه 

من کاری نکردم همش کنج خونه ام خدااا

بخدا من فقط ارامش میخوام نه پول نه هیچی فقط یه عشق واقعی از اونا ک نمیتونن بدون هم بمونناز طرفی اون ...

پس تاپیک اخرمو ببین که یه پسر همه چی تموم برات از خدا خواستم دم ازونه دعاها زودتر مستجاب میشه بدوو تاپیکمو بخون

تو اصلا به روت نیارولی سعی کن ایندفعه تو زودتر بری و دم دستش نباشی زیادفعلاهم بزار اول اون پیام بده

سسلام پیام داد اما فقط گفت پروفایل ست گذاشتی 

منم گفتم نه خیرم 

بعدم کلی غر زدم و خدا حافظی کردم اونم گفت میل با خودته خدافظ

فک کنم اصلاااا براش مهم نیست