2777
2789
عنوان

صگم اگه…

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 40 پست
با هم معده هاتون رو میترکونین اونجوری 😂😂انقدر غذا میخورین میشین توپ متحرک 🤦🏻‍♀️😂ببین پسرا دختر ...

منی که یک چاقم با انرژی مردانه شدید

خدا رحم کنه😂😂😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
من ۱۷۰ وزن ۸۰ و خرده ای شایدم ۹۰ نمیدونم 🤣😭

باز خوبه قدت بلنده زیاد فک نکنم نشون بدی😭😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که یک چاقم با انرژی مردانه شدیدخدا رحم کنه😂😂😂

😂😂😂

منم همینطور 

فقط امیدوارم تا آنموقع لوند و دلبر بشم 🤦🏻‍♀️😂

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اشکال نداره تو دونفری من ی تنه اندازه دونفر میخورم😂😂😂

🤣🤣وای خوردن چ لذتی داره 

تاره فرستادمش مغازه کلی برام خوراکی گرفت🤤

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

مگه تو خونه هاتون چقدر غدایه؟ما از بچگی رژیم اجباری هستیم چند بار در یخچالو باز میکنیم هیچی نیست بخو ...

زیاااد

بابام ساندویچی داره

همیشه تو خونمون فست فود و تنقلات هس

منمم  این مدت همش غذا برنجی میخورم چاق شدم صورتم چاق اصن یه وضعیه رومخمه هر روز میگم رژیم میگیرم نمیگیرم اعصابم خرابه🥲😑خوسبحال اونایی که هرچی می‌خورند چاق نمیشن 

🙂🖐
والا سخت نی راحته و خوشمزهبرنامه گرفتممن اخه قبلا خیلی سال پیش ۹۵ بودم رسوندم ۷۲ چندین سال ثابت بودم ...

چه خوب. چه چیزایی حذف کردی؟

منم ۸۱،۸۲ هستم تقریبا قدم ۱۶۵🥺

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤