وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
با هم معده هاتون رو میترکونین اونجوری 😂😂انقدر غذا میخورین میشین توپ متحرک 🤦🏻♀️😂ببین پسرا دختر ...
منی که یک چاقم با انرژی مردانه شدید
خدا رحم کنه😂😂😂
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مگه تو خونه هاتون چقدر غدایه؟ما از بچگی رژیم اجباری هستیم چند بار در یخچالو باز میکنیم هیچی نیست بخو ...
زیاااد
بابام ساندویچی داره
همیشه تو خونمون فست فود و تنقلات هس
منمم این مدت همش غذا برنجی میخورم چاق شدم صورتم چاق اصن یه وضعیه رومخمه هر روز میگم رژیم میگیرم نمیگیرم اعصابم خرابه🥲😑خوسبحال اونایی که هرچی میخورند چاق نمیشن