2777
2789
عنوان

صگم اگه…

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 40 پست
هر چی خوراکی مبینی جمع کن مجردی ؟ اگه آره به این فکر کن شاهر بهتر پیدا میکنی 🤦🏻‍♀️😂

خوراکی رو نبینم

غذارو چه غلطی کنم😂

لامصب ب همه چی ولع دارم

اره مجردم

را نداره شوهر چاق گیرم بیاد باهم بترکیم؟

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣هاپ هاپ هاپ

همه رژیم شکونده ها😂😂😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ببین یه فرمول بهت میگم والسلام روزهای قبل رزیم چی میخوردی در طول روز هرنوع غذایی بنویس رو کاغذی اندا ...

بابا برنامه غذایی دارم

اشتهااااامو چجوری کور کنممممم

به ترک دیوارم میل دارم

همه رژیم شکونده ها😂😂😂

باردارم من🤣مث صگ میخورم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

وای منم قد و وزنت چنده :)

۱۶۰ قدم

۷۷ وزنه خاک بر سرم

شیرینیبیسکوییتهرگونه چیز شیرینخاک ب سرم

نوش جونت

روزی یدونه اش رو بخور کم 

بعدم پروتئین زیاد بخور 

واسه خودت سالاد درست کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خوراکی رو نبینمغذارو چه غلطی کنم😂لامصب ب همه چی ولع دارماره مجردمرا نداره شوهر چاق گیرم بیاد باهم ب ...

با هم معده هاتون رو میترکونین اونجوری 😂😂

انقدر غذا میخورین میشین توپ متحرک 🤦🏻‍♀️😂

ببین پسرا دختر لاغر دوست دارن (خلاصه خواهر دروغ که نیست پسرا دخترا رو انتخاب میکنن)

پس لاغر و لوند باش تا شوهر خوب کنی (نصحیت مامانا)

فقط 44 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

😅😅😅جدی حذف قند شیرینی سخته من امشب ۴ تا بستنی خوردم!

منم تاسوعا از ۷ تا ۱ شب ۳ تا بستنی نذری و ۱۵ تا شربت و یه پیاله پاستا و یه پاتیل سوخاری و نصف پرس قرمه سبزی خوردم😐😭😭😭😭

باردارم من🤣مث صگ میخورم

اشکال نداره تو دونفری من ی تنه اندازه دونفر میخورم😂😂😂

منم تاسوعا از ۷ تا ۱ شب ۳ تا بستنی نذری و ۱۵ تا شربت و یه پیاله پاستا و یه پاتیل سوخاری و نصف پرس قر ...

نوووش جونت

من امروز از صبح نصف خامه صبحانه نصف شیشه مربا یک نون تافتون

یه بشقاب پر پلو خورشت و ماست خوردم

کشک بادمجون خوردم

یه پرس قیمه خوردم

۴ تا بستنی و دیگر هیچ

خوابمم نمیبره از دل درد...

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

رژیمت چجوریه؟ منم وزنم بالاست ولی اراده ندارم🥺🥺

والا سخت نی راحته و خوشمزه

برنامه گرفتم

من اخه قبلا خیلی سال پیش ۹۵ بودم رسوندم ۷۲ چندین سال ثابت بودم الان از بهمن ب اینور رفتم سرکار کافه کار میکردم اونجام پر خوراکی دیگه زدم ترکوندم خودمو الان شدم ۷۷-۷۸