2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیباااامثل اون که میگفتمادر و پدرت بهترینو برات میخواناما همیشه بهترین رو نمیدونن..

جملتو سیو کردممم دقیقا منظورم همین بود

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

رو مخ منم هستولی فعلا ایده ای ندارم برای پروف خودم😂

عوضش کن خب دختر 😂

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
ای کاش یه دوست داشتم که موقع سختی ها بهم پیام میداد این چیزی بپد که به فکرم اومد😁

و منی که الان حوصله ندارم که حتی جواب پیام دوستامو بدم😁😂

شاید این چیزیه که واقعا میخوای

تو ناخوداگاهت بوده...

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

خوشوقتم💙💫

منم همینطور

یه سوال بپرسم 

تو هم مثل من بیشتر وقت ها حوصله کارایی که  انرژی زیاد و سر و صدا و اینا لازم دادن مثل بازی دسته جمعی و شلوغی و جمع خوشت نمیاد در صورتی که مثلا از شهربازی رفتن تنها خوشت میاد؟

چون من اینطورم گفتم شاید بخاطر شخصیتمه