2777
2789
عنوان

بیاید دور هم بگیم بخندیم🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 87 پست
اخیی😂😂نمی تونم دلداری بدم چون خودم هرچی پرنده و خزنده و.. هست ازش میترسمم

منم خیلییی میترسم.واقهت مینرسم.تاصب باید تو خونمون بمونخ😭😭😭

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
خداروشکر خوبی ای خوبم نفسی میاد و می‌ره

چرا عزیزم چیزی شده ایشالا همیشه خوب باشی عشقم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر ک خوبی قشنگم خوبم مرسی هی از این تایپک ب اون تایپک جغد شدم😂🙄

خداروشکر عزیزم بخدا منم ساعت خوابم کامل ریخته تو هم فردا ساعت ۷ باید پاشم سفره داریم کاراشو کنیم ولی مطمئنم تا ساعت ۶ و ۷ خوابم نمیبرههه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یادتونه مامانا تو مهمونی به زور میفرستادنمون ظرفارو بشوریم؟

وای آره میگفتن نه نه چرا شما بشوری فلانی هست الان میشوره 

حس ششمی عشقم؟😂😭حست درست از اب درمیاد؟اخه فا:ل هم ک گرفتم گفتن خودش پیام میده من عجولمو صبر ندارم

گآهی درست در میاد🤪😂

ع پس گوش بده خواهررر 

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خداروشکر عزیزم بخدا منم ساعت خوابم کامل ریخته تو هم فردا ساعت ۷ باید پاشم سفره داریم کاراشو کنیم ولی ...

ای جانم 😁

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

منم خیلییی میترسم.واقهت مینرسم.تاصب باید تو خونمون بمونخ😭😭😭

برو تو یه اتاق درم ببند هرچی راه ورود داره داخلش چیز جا بده با خیال راحت برو تو گوشی