2777
2789

بچه ها من ازدواج دومم هست اصلا حوصله حاشیه و خاله زنک بازی ندارم از بس سختی کشیدم. من زود باردار شدم تصمیم خودم و همسرم بود و اینکه سنمون هم داشت می‌رفت بالا، اینو صد دفه کوبیدن تو سرم که تا اومدی زاییدی ، حتی دیدنیم نیامدن ، من خیلی سختی کشیدم تو بارداریم شوهرم شغلش رو از دست داده بود و اینکه خیلی دستمون خالی بود خانواده من کمکمون میکردن ، الآنم اگه شوهرم داشته باشه خداییش کم نمیزاره برامون اگه ام دستمون خالی باشه من قناعت میکنم می‌سازم بخدا همین امروز بعد از دوسال زندگی برام پول زده به کارتم رفتم یه خورده لباس تو خونگی خریدم تا الان لباس خونگی های مجردی مو می پوشیدم که دیگه همشون پوسیده و سوراخ شده بود ، بعد خواهر شوهرم پیام داده سرتا پا برات شوهرت لباس میخره عین گاو می ریزه جلوت میخری ، همیشه دعوا درست میکنن بین منو شوهرم منم بلاکشون کردم و به همسرمم گفتم تا زنده ام نمی‌خوام ببینمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب قول همسرم حذف کردن ادم سمی تنها راه ارامشه اونم همه خانوادشو خذف کرذه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

احسنت، بعضی وقتا این کات کردنه، اون دوری ایجاد کردنه سخته، ولی بعدش ک انجامش بدی میفهمی ک باری از دوشت برداشته میشه، سبک میشی، یه نفس عمیق و راحت میتونی بکشی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خوب شوهرتون گفت که لباس خریدید؟

اونم بعد دوسال زندگی یه مانتو و یه خورده لباس تو خونگی خریدم چون واقعا لباس هام پوسیده بودن حتی قابل دوختن هم نبودن تو این دوسال هیچی نخریده بودم

کارخوبی کردی رونده حدنگهدار حتی یک روز برگشتی خیلی سنگین وجدی باش تاحدشونو بدونن

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.