2777
2789
عنوان

دلم از آدما گرفته

69 بازدید | 15 پست

همیشه سعی میکنم خوب باشم مهربون باشم 

ولی همیشه از پشت بهم خنجر میزنن 

میبینم واسشون بهترینم همه جا کنارشونم

تا رومو برمیگردونه پشتم میگن 

چرا ذات  بعضی آدما اینجوری،شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر می‌کنی اگر با آدما خوب رفتار کنی باهات همونحور رفتار میکنن‌

همیشه اینو سر لوحه زندگی خودت بزار، تو ذات خوبی داری و قطعا رسالتت‌ اینه مهربون باشی امن باشی، و آسیب نزنی، ولی نباید توقع داشته باشی باهات همون جور که هستی باشن

آدما باتوجه به لیاقت، ذاتشون، و شایستگی که دارن با شما رفتار میکنن‌

تو خوب باش و ادامه بده این مسیرو ولی هیچوقت سرویس نده به آدمای سمی دومن‌ هیچوقت از خوب بودنت دست بر ندار، سومین توقع اصلا نداشته باش همه باهات خوب رفتار کنن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

ببین یادت نره ک هر آدمی تا یه‌جایی فرصت میده به ادما چون  بالاخره خسته میشه از حس اضافی بودن و ز جنگیدن واسه موندن  از قهر و آشتی‌ مکرر و از توضیح‌دادن خودش از برطرف‌کردن سوتفاهما  پس انسان ها حواستون باشه ک کاسه صبر آدمای زندگیتونو لبریز نکنیدممکنه دیگه هیچ آدمی به این اندازه وصل وجودتون نباشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ما به جز خدا فقط پدر و مادرمونو داریم اگه میخوای خوشحال باشی شاد باشی باید توقع و انتظاری از آدما ند ...

دقیقا دارم همین کارو میکنم

باید  مهربونی بزارم کنار آدمای سمی از زندگیم حذف کنم

واسه کسی که همجوره هواشو داشتم تا یه روز نتونستم کنارشون باشم درجا موند بدترین چیزارو گفت انگار منتظ ...

لیاقت نداره کسی ک یهویی بدمیشه بدون ازقبلم واقعی نبوده حضورش

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

چرا فکر می‌کنی اگر با آدما خوب رفتار کنی باهات همونحور رفتار میکنن‌همیشه اینو سر لوحه زندگی خودت بزا ...

آخه خودم جوریم یکی برام کوچیک ترین خوبیو کنه 

حتما براش جبران میکنم 

ولی من همه جوره پشت یکی موندم تو سختیش تو زمانی که مادرش،فوت شد زمانی که تنها ترین بوذ بلندش کردم 

بعد تا حالش خوب شد دیدم و شنیدم داره بدترین چیزارو درموردم میگه 

واقعا ذات بعضیا خیلی بده خیلی

ببین یادت نره ک هر آدمی تا یه‌جایی فرصت میده به ادما چون بالاخره خسته میشه از حس اضافی بودن و ز جنگ ...

دقیقا از همه جا حذفش کردم چه مجازی چه واقعیت 

و خودم به خودم میگم آفرین بهت تو یه آدم سمی از زندگیت حذف کردی ولی. ..

بازم...

ته. قلبم درد میکنه 

که ای کاش هواشو نداشتم 

آخه خودم جوریم یکی برام کوچیک ترین خوبیو کنه حتما براش جبران میکنم ولی من همه جوره پشت یکی موندم تو ...

اینکه جبران می‌کنی از ذات خوب خودته تو دایر طبق ذات خودت قدم بر میداریم بقیه هم طبق ذات خودشون بهت پاسخ میدن! تو مسئول ذات خراب دیگران نیستی! خودتو سرزنش نکن

خوبی کردی تموم شده رفته از این به بعد خوبی بکن ولی بنداز تو دریا، یعنی اصلا توقع و انتظار نداشته باش مشکل تو اینه. فکر می‌کنی همه آدما باید مثل خودت خوب باشم یا جواب خوبی هاتو بدن چون خودت اهل جبرانی ولی نه عزیزم اینجور نیست، انتظارتو بیار پایین تو داری مسیرتون میری اصلا مهم نباشه کی برات جبران می‌کنه و.. فقط از خدا بخواه هر خوبی کردی خود شیران جبران کنه نه بنده هاش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
لیاقت نداره کسی ک یهویی بدمیشه بدون ازقبلم واقعی نبوده حضورش

آره منم قبلا بدیشو دیده بودم و با این که دیده بودم و میدونستم همچین آدمیه وجدانم اجازه نداد تنهاش،بزارم

دقیقا از همه جا حذفش کردم چه مجازی چه واقعیت و خودم به خودم میگم آفرین بهت تو یه آدم سمی از زندگیت ح ...

رنجی که درک نشه تحملش سخته

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.