2777
2789

ولسه من دوسال فاصله دارند .اولش کلا راضیم الان همبازی هم هستن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بارداری و پس از بارداری سختی نداشتی خداروشکر،که به بارداری دوم به این زودی فکر میکنی😂من تا ۱۰ ...

اصلا راحت نبود 

کمکی هم نداشتم 

اما فاصله سنی کم دوس دارم 🥲 و بخاطر اینکه نمیخوام سنم بره بالاتر 

البته قصد مهاجرت داریم 

بریم اونور دیگه واقعاااا دست تنها میشیم

بستگی به خودت داده

بعضیا باهم میارن که باهم بزرگ بشن و برا بچها بهتر باشه و این حرفا که بشدت باید خودت و همسرت با اعصاب باشید

برا ما بی اعصابا چند سال فاصله نیازه اما بعدش دوباره درگیر کارهای دومیه هستی

از چه نظر

هم از نظر مالی هم عاطفی هم روانی

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

میشه بیشتر بگی از چه نظر عالیه

باهم بزرگ میشن هم بازی دارن واسه مدرسه شون  هم خوبه بچه های خواهرشوهرم فاصله سنیشون کمه مادر یه مدتی اذیت میشه ولی واسه بچه هاخوبه ،من بچه هام فاصله سنیشون هفت سال هست دختر اولم از تنهایی مینالید این یکی هم همین طور نه حرف مشترکی دارن نه از لحاظ درس و مدرسه به درد هم نخوردن با اون یکی خودم باید بازی و درس کار میکردم با دومیم هم خودم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بچه های من یکسال و پنج ماه فاصله دارن😐 بزارین نگم که دهنمو ....

بگووو عزیزم بگو 😂

اولی رو چند وقت شیر دادی ؟ جنسیتشون چیه ؟ 

راضی هستی؟ بعد چند وقت یکم راحت شدی هنوز سختته؟

شما خودت چندتا دارین خب کسی که کلا بچه میاره حالا چه یکی چه دوتا باید فکر مسائل مالی ایناهم بکنه بعد ...

من مجردم خودم تک فرزندم و راضیم 

به هر حال فرق گذاشته میشه و بچه هام ناراضی میشن در اخر 

غیر مسائل مالی به مادرم خیلی فشار میاد و تربیت دو تا بچه سخته 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

باهم بزرگ میشن هم بازی دارن واسه مدرسه شون هم خوبه بچه های خواهرشوهرم فاصله سنیشون کمه مادر یه مدتی ...

منم خیلی اعصاب درستی ندارم اما اینکه دوباره پنج شیش سال بعد بخوام باردار بشم و شیردهی و … بیشتر رو اعصابمه 

میگم زودتر دومی رو بیارم و برم سراغ درس و کار و … 

عزیزم جنسیتشون چیه خدا حفظشون کنهاوایل سختت نبود

دوتاشون دخترن .

بستگی به شرایط زندگیت داره  ولی سختیهاش شیرینه .

الان که عکسای قبلشونو نگاه میکنم دلم قش میره و یهو دلم بازم هوای نینی میکنه 😂

مثلا سر شیر خوردن رقابت داشتن 

بزرگه دوسالش بود مسوول پوشک و پماد آوردن واسه من بود .اگه یهو حواسم نبود پوشک میاوردم گریه میکرد میگفت باید به من بگی من مسوول پوشکم 😂

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بگووو عزیزم بگو 😂اولی رو چند وقت شیر دادی ؟ جنسیتشون چیه ؟ راضی هستی؟ بعد چند وقت یکم راحت شدی هنوز ...

اولی پسر دومی دختر . کل بارداریم اولی شیر خوردن تا دخترم ۴ ماهه شد باهم شیر میخوردن😑 دیگه خودت تصور کن چقدر پدرمو در آوردن .دخترمم تا دوسالگی هر لحظه جیغ میزد الکی الکی تا میخابیدم گریه میکرد می‌گفت بشین هنوزم همونحوریه ها فقط یکم بهتر شده .خیلی  راضیم عزیزم عاشقشونم ولی خیلی سخت بود هنوزم هست😅

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دوتاشون دخترن .بستگی به شرایط زندگیت داره ولی سختیهاش شیرینه .الان که عکسای قبلشونو نگاه میکنم دلم ...

وااای خدااا دلم ضعف رفت 🥹 خدا حفظشون کنه 

به فکر سومی هستی؟ 

من امیدوارم بعدیم دختر باشه جون دیگه سه تا نمیتونم 🥲

البته از شوهرم باید قول بگیرم هرچی بود دیگه نگه بعدی 

اخه عاشق دختره