2777
2789
نگران نباشسالم و سلامت به دنیا میاد و با خوشی بزرگش میکنینگرانی ات الکیه 🙂

قربونت برم مرسی عزیزم انشالله واقعا 

دوران بارداری خیلی سخته

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بسلامتی بدنیا بیاد🤍

فدات عزیزم انشالله

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلی ترینش اینکه نکنه اتفاقی براش افتاده باشه که نیستش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه کامنت گذاشتم برای قاصدک تبار

اون منظورمنو بد برداشت کردـحالا دنبالم یجاکامنت بزاره بهش بگم 

منظورم باشمانبود😄بخدا اینم دغدغه است خب

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

باردارم دلم درد می‌کنه میترسم برای بچه

نترس اگه مشکل یا سوالی داری زنگ بزن ۴۰۳۰ کد مادران باردار با مامای کشیک صحبت کن رایگانه و ۲۴ ساعته البته شبا باید چند بار بگیری تا وصل بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم