2777
2789
هر دو‌ ازدواج کردین،؟ چند وقته گذشته؟ چقد سخته اینجوری 😞

نه فقط من متاهلم اون ميگه هيچ وقت ازدواج نميكنه يامن ياهيشكي الان سه ساله  بدبختي اينه پسرعمومه و هربارميبينمش داغون ميشم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان بازرفتم پروفايلشوچك كردم هردوتنهاكاري كه ميتونيم انجام بديم چك پروفايل و گوش دادن به اهنگ خ ...

منم پروفایلشو چک میکنم .... اون مجرده هنوز 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
احساساتم مرده،  بعد از آون از ته دل نخندیدم  اما زنده م،  مثل یک آدم بی تفاوت....&nb ...

حستو با تمام وجودم درک می‌کنم 

حال و روز منه ، منم این روزا فقط زنده ام ، دلم داره از سنگ‌میشه. منی که عاشقت ترین بودم یه روزی 

نه فقط من متاهلم اون ميگه هيچ وقت ازدواج نميكنه يامن ياهيشكي الان سه ساله  بدبختي اينه پسرعمومه ...

ای وای پس همیشه رد پاش هست ، چقد سخته این حالت ، تصورشم دردناکه مخصوصا برای اون 

اينم مجرده

پسر عموی منم عاشقم بود اونم گفته دیگه ازدواج نمیکنم 

و من بخاطر کسی که دوسش دارم دست رد به سینه همه زدم ولی نمیدونم چی شد دست رد زدم به کسی که دوسش دارم واسه کسی که از ته دل نمیخواستم ... بخدا نمیدونم چی شد اصن 😢

زندگيم خيلي عاليه شوهرم خيلي مردخوبيه بينهايت عاشقمه منم دوسش دارم ولي نميدونم چمه دلم قاطي مرده مگه ميشه دوتاعشق تويه دل خداميدونه كدومشون واقعيه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
منم پروفایلشو چک میکنم .... اون مجرده هنوز 

کاشکی اونی هم که ادعای عاشقی می‌کرد حداقل یه سال تنها بمونه و دلمو خوش کنه که واقعا دوسم داشت، قدر عشقو نفهمیدین چرا اخه؟ 

من شهرزاد میدیدم،  فصل یک گریه میکردم  خون گریه میکردم....  آهنگ ماه و ماهی حجت اشر ...

فقط اون اهنگش فقط این یه تیکه ش : 

یههه دنیاااااا غریبم کجایی عزیزم 

بیا تا رگامو تو خونت بریزم 

نگو دل بریدی خدایی نکرده 

ببین خواب چشمات با چشمام چه کرده ....😢