2777
2789

منم دل شکوندم .... بعد 1سال طرفمو یه روزه رهاش کردم و با یکی دیگه ( شوهرم ) ازدواج کردم 

..... دردهای زیادی توی زندگیم کشیدم هرروقت دردی میاد سراغم یاده اون میوفتم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشنوم هنوزم به یادمه .... کلی خجالت میکشم 

نمیتونمم پیامی بدم متاهلم دیگه 

با اینکه از هیچیه زندگیم راضی نیستم ولی جلوی خودمو میگیرم 

اصلن نمیدونم چی شد که رهاش کردم جالب اینه عاااااااااشقش بودم ولی همچین عشقیو به شوهرم نداشتم ... نمیدونم ... فقط میدونم اگر دلم بارها توی این زندگی بدجور شکسته تاوان اون روزاس

امشب از فكرش خوابم نبود☹️

منم الان بازرفتم پروفايلشوچك كردم هردوتنهاكاري كه ميتونيم انجام بديم چك پروفايل و گوش دادن به اهنگ خداحافظي پاشايي يه بارخونه ي مامانم بودم شب هوس پفك كردم باداداشم رفتيم سوپري برگشتني يه ماشين رد شد همين اهنگ پلي بود منم باداداشم ميخنديدم اومدم خونه پيام داد به اميد يه ثانيه ديدنت اومدم كه ديدمت كاش خداحرفامو زودتر ميشنيد همشوميشنيد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
تونستی به زندگی عادی برگردی؟ به اون مرحله از بی تفاوتی رسیدی ؟ 

احساساتم مرده،  بعد از آون از ته دل نخندیدم 

اما زنده م،  مثل یک آدم بی تفاوت.... 

سریال عاشقانه رو دیدی؟؟؟ 

آهنگش که میگه ؛ کسی که سنگ دله شاید یه روزی مهربون بوده،  شکستن اعتمادشو،  وقتی خیلی جوون بوده.... 

مصداق منه

پشیمونی که رهاش کردی یا عذاب وجدان‌داری؟ 

میدونی یجورایی جفتش ...

من بعده فوت پدرم باهاش دوست شدم تماما کنارم بود با اینکه اون یشهر دیگه بود و کم همو میدیدیم ... من میترسیدم به مامانم بگم چون سختگیر بود ولی نه اونقدری هم که من فکر میکردم ... بعده ها مامانم گفت اگه میدونستم کمکت میکردم ... ولی نمیدونمم چی شد یهو اینو ( شوهرمو ) چسبیدم با وجود مخالفت مادرمم باهاش ازدواج کردم .... اصلن نمیدونم اینهمه اتفاق کی افتاد 😢😢😢 

منم الان بازرفتم پروفايلشوچك كردم هردوتنهاكاري كه ميتونيم انجام بديم چك پروفايل و گوش دادن به اهنگ خ ...

هر دو‌ ازدواج کردین،؟

چند وقته گذشته؟

چقد سخته اینجوری 😞

احساساتم مرده،  بعد از آون از ته دل نخندیدم  اما زنده م،  مثل یک آدم بی تفاوت....&nb ...

دقيقا به ندرت پيش ميادكه خندم ازته دل باشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین