2777
2789
عنوان

رابطتون با همسرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم بپرسم بعد از چند سال که ازتباط گرمتون رو با این چیزا حفط میکنید ابراز محبت کلامی هم دار ...

به نظرم هرچقدر عاشق هم باشین هیچوقت هیچ چیزی براتون عادی و تکراری نمیشه حتی محبت کلامی از سمت همسرم خیلی بیشتر از منه

هدف فقط قرار دادن یک سقف مشترک سقوط آرامش هست پس خودت از بی تکلیفی در بیار اون زندگی وسقف مشترک تعلق نداره بهت به زوز نمون به زندگی ک تعلق نداره بهت بی تکلیف قرار نده خودت تصمیم اقدام رهایی بده به خودت تا به آرامش هات برسی امروز و فرداهای قشنگ تو فدای دیروز اشتباه نکن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هدف فقط قرار دادن یک سقف مشترک سقوط آرامش هست پس خودت از بی تکلیفی در بیار اون زندگی وسقف مشترک تعلق ...

این حرفها خیلی قشنگه ولی باید تو موقعیت اسی باشیم تا درک کنیم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ا چجوری انقدر صمیمی اید؟ یعنی بعد یه مدت بهتون این حس دست نمیده که شما خیلی بیشتر از اون به زابطه اه ...

من خودم اول سر شوخی رو باز کردم همسرم خجالتی بود خیلییییی😀😀😀

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔