2777
2789
عنوان

رابطتون با همسرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 84 پست
تازه ازدواج کرده ها که برعکسن!

من تازه ازدواج كرده بودم خوب رسمي بوديم الان خيلي راحتيم  من خودم بيشتر باعث شدم بخ همسرم باز شه الان انقدر ميپرم روي سر و كولش اونم مثل من شده 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صمیمی هستیم. همسرم زیاد شوخی میکنه. وقتی ازدستش عصبانی ام یا قهرم، مسخره بازی درمیاره که خندم بگیره و تموم شه. بخاطر همین تاحالا نسده بیشتر از نیم ساعت قهر بمونیم. اصلا نمیذاره

شماهم اگه شوهرت جدیه، خودت سعی کن فضارو شاد کنی. یه کاری کن رابطتون صمیمانه تر باشه. یه عمر قراره باهم زندگی کنین، اینجوری افسرده میشین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خیلی صمیمی هم منتظرم بیاد خونه ما اتفاقای روز بگم دردودل میکنیم بازی می‌کنیم باهم کشتی هم میگیریم 😂

عزیزم میتونم بپرسم بعد از چند سال که ازتباط گرمتون رو با این چیزا حفط میکنید ابراز محبت کلامی هم دارید؟ در چه حد؟ 

میخوام بدونم چه چیزایی از دوران نامزدی که وارد کتاهلی میشیم کمرنگ میشه و عادیه 

گاهی مثل تام و جری😁

گاهی مثل لیلی و مجنون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من تازه ازدواج كرده بودم خوب رسمي بوديم الان خيلي راحتيم من خودم بيشتر باعث شدم بخ همسرم باز شه الا ...

اها پس ازدواجتون سنتی بوده

درسته اول زندگی هنوز عادت به زندگی دوتایی نداریم

💕🧚‍♀️                                               

چند ساله ازدواج کردین؟؟ شوهرت این خصوصیاتو داره یا خودت؟؟

تازه نامزد کردیم ولی هفت سال دوست بودیم هم من هم خودش هر دو شیطنت زیاد داریم به قدری که خونه باشه اصلا گوشی یادم نمیوفته برم سمتش

هست واقعا بعضی وقتا منکر خوبی هاش نمیشم که خیلی زیاده ولی بعضی کاراش توی این چندسال دیگه میل و رغبت ...

من شوهرم خيلي نرم و خوش اخلاقه منم ميپرم روي سر و كلشو خيلي باهاش راحتم ولي اگر بداخلاق بود منم بداخلاق ميشدم طبيعتا

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜