2777
2789

هعی بهش محبت میکنم میگم شاید ازمن چیزی دیده

یا شاید افسرده ست ک اینجوری میکنه 

ولی  بی فایده ست

دخترخالمه ۱۵ سالشه

قبلا خیلی مهربون بودیم باهم

راستش دلخوری چیزی هم نبوده یا حرفی نزدم هیچ وقت پشت سرش یا جلوش ک بگم ناراحتش کردم

نمیدونم موضوع چیه

ولی اینکه  جواب سلامم نمیده 

یا جایی میبینه روشو برمیگردونه یا کلیپ خنده دار میفرستم سین میکنه جواب نمیده خیلی ناراحتم میکنه نمیخواستم براش کلیپ بفرستم ولی گفتم شاید افسرده شده

امروز وقتی بش سلام دادم یجوری با اخم سلام داد انگار دشمنش رو دیده کلی بغضم گرفت

میگفتم ای کاش دیگه هرگز نبینمش تا مجبور بشم بهش سلام بدم و اونواینجوری کنه🫠💔

ای کاش از کسی بدتون میاد پیشش نرید و بهش زنگ و تماس واینا نداشته باشید کلا ارتباط قطع کنید ولی جایی دیدید سلام داد یا تحویلتون گرفت اینجوری نکنید احساس بی ارزشی کنه یا فک کنه مشکلی چیزی داره🫠💔💔

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس حتما

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

دقیقا همین معضل و دارم منتها برا من طرف مادرمه !

بی خیال دختر خالته ب جهنم ندید بگیرش چندبار در هفته یا ماه میبینیش ک مهم باشه برات 

دفه بعد مثل غریبه باش سلام علیک کن بتمرگه سر جاش 

من مجبورم احترام بزرگتر نگر دارم و به خاطر بابام و خواهر برادرم ارتباط و حفظ کنم 

تو چی؟؟

بگیرش ب چپت بابا 

بخاطر خودته گلم

یکی تو فامیل اینجوری بود باهام منم یه مدت مثل خودش برخورد کردم

بعدش به مادر بزرگش گفتم فلانی میاد داخل به من سلام نمیده و اخم می کنه یه دفعه دیدی زدم تو دهنش(می دونن قاطی کنم هیچی بعید نیست😅)

هیچی دیگه بعد ار یه مدت آدم شد

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دندون لقش به درک اصفل و صافلین بره گمشه به جهنم خودت چند سالته؟

اقا من ب یکی مثل تو تو زندگیم نیاز دارم واقعنننن😭😂🤍🎀✨️

راس میگی دندون لقش بدرکککککککککککک اصلا منم سلام‌نمیدم

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂