2777
2789
عنوان

رو مداح کراش زدم

251 بازدید | 27 پست

پند ماهه قبل رو یه مداحه کراش زدم نمیدونستم ازدواج کرده خیلی خوب بود خدایی حالا قیافه نداشت ولی خیلی اخلاقش خوب بود

انقدر پیگیرش شدم فهمیدم زن که هیچی دوتا بچه هم داره اون شب تا صبح حالم بد بود 

یکم مداحه از فکرم اومده بود بیرون تا این دهه اول دوبار یادش افتادم خیلی کراشه نمیدونم چیکار کنم همش ذهنم درگیرشه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حسین ستوده به چشم برادری همش توجهم رو جلب میکنه

اخه ستوده واقعا جاذابه😂

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

منم خواستگار مداح داشتم ولی چای که اوردم نخورد .. شاید دید ارایش دارم و چادری نیستم تو ذوقش خورد نمیدونم چش بود

البته چون داشت طاس میشد بدتر تو ذوق من خورد و کلی گریه کردم بعدش.. خداروشکر وصلت سر نگرفت 😆

شوهر من مداحه

یه فکت راجبش بگم 

تو این ده شب که مراسم بود من نمیتونستم برم

وقتی میخوند زنگ میزد از پشت گوشی صداشو میشنیدم🥲

یا تو خونه همش ریتم مداحی داره با آدم😅

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️