2777
2789
عنوان

بچها خفاش اومده خونمون😭

695 بازدید | 75 پست

اقا ما عصر بیرون بوودیم.۱۰ شب اومدیم خونه.تا ۱۲ وربع هیچ صدایی نمی یومد .یهو صدای خش خش پلاسنیک بلند شد . شدیددد‌.انگار ی حیوونی داره تلاش میکنه بیاد بیرون از اونجا.هی سروصدا میکنه یهو ساکت میشع‌.دفعه پیشم اینطوری شده بود و فهمیده بوودیم خفاش ه . الان نمی دونم‌چیع ک گیر افتاده تو طاقچه ی راه پله مون‌.

خیلی مبترسم.پدرم‌خونه نبست .و فعلا نمیاد . منومادرموخواهرم خونه ایمم.شدید مبترسم😭😭😭

توروخدا بکید چیکار کنم.

تو اون طاقچه ،کلی بوت وکفش واینامه..همه هم نوعن‌. میترسم بخورتشون.اگ موش باشه چی

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسید بی ازاره

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

زنگ بزن دايي اي پدر بزرگي چميدونم يكي

دایی ندارم.

پدربزرگم ندارم‌. عمو دارم ک اونم‌خونه ش خواییده .مادرم میگه زشته

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐