2777
2789

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

کوو‌ عقدین؟

ن ۵ ساله ازدواج کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا واسه هم نگهتون داره😍

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

ای جان 😂خودتم کرم داری

😅🤣🤣😂 آخه گفتم قبل از اینکه شکلک خنده بفرسته من فرستاده باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن ۵ ساله ازدواج کردیم

مگه دورین از هم

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

مگه دورین از هم

نه   شبا تا دیر وقت سرکاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کو ؟

اینو ببین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😅🤣🤣😂 آخه گفتم قبل از اینکه شکلک خنده بفرسته من فرستاده باشم

چون مردا پیام عاشقانه نیاز ندارن .. برعکس خانما 

یه پیامایی بده که نشون بده تکیه گاهته و بهش افتخار میکنی و بابت زحماتش ممنونی و مرد زندگیته و ... هرچی که حس مردونه و ابهت و کوه بودن بهش بده 😆

چون مردا پیام عاشقانه نیاز ندارن .. برعکس خانما یه پیامایی بده که نشون بده تکیه گاهته و بهش افتخار م ...

🤣🤣قبلا فرستادم حیف عکس ندارم 

در جواب  خنده میفرسته و میگه کم تر صدا بده‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40