2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 19582 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز که پاک نشدم لکه بینی دارم درد پریودی هم دارم

منظورم این بود که سقط کامل بوده یا هنوز مونده چیزی.من روز اول که خونریزی داشتم رفتم.سونو گفت دفع شده خودش فرداش که رفتم.دکتر معاینه کرد گفت هنوز یکم مونده خودش دفع میشه.چند روز بعدم درد خیلی شدید داشتم که باقیش دفع شد

بله کاملا طبیعی هست  البته احتمال داره تا چند روز آینده خونریزی بیشتری داشته باشی ولی اگر نداش ...

پس دیواره رحمم که ضخیم‌میشه و باید ریزش کنه کجا میره؟ جذب میشه؟

...
باشه ممنون چیز دیگه نیست که نیاز باشه رعایت کنم؟

خواهش میکنم این به ذهنم رسید‌.

که خودتو رحمتو گرم نگه داری..ماست و دوغ وگوساله(گاو)؛مرغ و ماهی .برنج هر چیزی با طبع سرد رو کم کن یا حداقل برنج رو خواستی با سوید دم کن ...مرغو ماهی رو فلفل بزن...رعایت کن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
پیاده روی میکنم ولی در حد کم، خیلی کمر درد دارم

گرم کن و مسکن بخور تا دردت کم شه 

انشاله که زود درد هم تموم میشه 

کلا زود تر از چیزی که فکر میکنی تموم میشه و زندگی برمیگرده به روال عادی 

فقط استراحت کن😘😘