2777
2789

لطفا بیان بگن چطور این اتفاق براشون افتاده یا چیکار کردن

من پدرهمسرم خیلییییییی شرایط نداره کمک کنه اما اگه بخواد و بقیه دخالت نکن میتونه ملک داره ک بفروشه و کمک کنه هم به ما هم اون یکی پسرش

هرچند اون یکی اصلا اینجا نیس شرایط کاریش جوریه که بهش خونه دادن از کارش و یه شهر دیگس نیرو دریاییه و خیلی دوره ازمایعنی اصلا نیاز نداره ولی میتونه به هر دو بده اگه بخواد 

حالا میخوام ببینم کسی بوده تو این شرایط ک با سیاست و حرف و زبون چه خودش چه همسرش تونسته باشه این کارو انجام بده؟؟

اگه هست چجوری بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول عقدمون گفتم نمی تونم بدون خونه ازدواج کنیم . بعد هر سال دغدغه اسباب کشی داشته باشم . اول خوکه بعد ازدواج . اونم خرید زد به اسم خودم 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

من از این مدل سیاست نداشتم و اهلش نیستم ولی خب جاریم قلق پدرشوهر رو بلده کاراتی حقوقش دستشن براشون زمین خرید و طبق نظرش ساختش و به نام جاریم کرد 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب عزیزم اگر کلا یه زمین دارن شما نمیتونی توقع کنی سرمایه شو سر پیری بده به شما‌اینم بهت بگم کمک مسا ...

من اجازه دخالت نمیدم ولی طبق چیزایی که همسرم میگه تو خونه ای که پدرش اینا الان زندگی میکنن کمک کرده برای ساختش و الان توقع داره از ملک قبلی به همسرم کمک کنن که خب منطقی چون ما الان نیاز داریم….

چرا اینکارا کرده.؟

کلا از اود هم ماشین خرید برا همسرم زد به اسم خودش خونه هم خرید برامون زد به اسم خودم ‌. من اولین شرطم برا عروسیمون اول خونه بعد عروسی 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
تو نندازی خودتو وسط ها بعد میگن عروس دنبال ماله به شوهرت بگو از طرف خودش بگه

نه من یبار تو عقد ناخواسته یه حرفی زدم کلا مث سگ پشیمون شدم 

همسرم خودش میگه

منتها میخوام ببینم من تو این شرایط باید چیکار کنم