2777
2789
عنوان

دعوت شدگان به مصاحبه

153 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

سوال داشتم ازتون 

من مصاحبه عمومی گواهی عضویت فعال بسیجم رو تحویل دادم

الان کارت ورود به جلسه گفته تو مصاحبه تخصصی هم گواهی تقدیر چیزی داریم بیاریم  

الان باید دوباره برم گواهی بگیرم؟

واقعا!؟

چه خوب چون من کپی هارو دادم 

الان دیدم یک سری مدارکم کپی نشدن ندادم تحویل 

خیلی استرس داشتم

اره برو بگیر کپیشو نداری؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه ات چنده و چه رشته ای هستی ؟ من سالی که رفتم مصاحبه خیلی مهم نیست بیشتر همون رتبه کارت رو راه مبندازه خیلی درگیر مصاحبه و کارت بسیج و غیره نباش من اول مصاحبه علمی رفتم بعد عمومی علمی یه خورده سخت تره خیلی فن بیان قوی میخواد

رتبه ات چنده و چه رشته ای هستی ؟ من سالی که رفتم مصاحبه خیلی مهم نیست بیشتر همون رتبه کارت رو راه مب ...

رتبه که نمیده تراز میده. ترازم خوب نبود😥 7200. تجربی

درگیر نیستم ولی باید مدرکی اگه داریم ببریم

رتبه که نمیده تراز میده. ترازم خوب نبود😥 7200. تجربیدرگیر نیستم ولی باید مدرکی اگه داریم ببریم

نا امیدت نمیکنم ولی با تراز حدود۹۰۰۰ قبول نشدم رشتم انسانی  حالا شاید برای شما فرق کنه موفق باشی